Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мечото грозде преборва простуда

 Мечото грозде преборва простудаСмесват се и се разбъркват внимателно 60 г листа от мечо грозде, по 50 г коренища от пирей и плодове от магданоз и 25 г коренища от кръвен здравец. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Вари се 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корен от репей, корени от бял оман, корени от глухарче и стръкове от коприва и по 60 г листа от бреза и стръкове от риган. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Врят 5 минути на тих огън, киснат 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 г 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 40 г корени от дилянка и по 30 г шишарки от хмел и стръкове от дяволска уста. 1 супена лъжица от билковата смес се залива с 300 г вряща вода. Вари се 10 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се сутрин и вечер по 1 кафена чашка 15 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *