ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Липсата на тези витамини съсипва женското здраве!

Важни витамини за жените от всички възрасти

Всеки човек е наясно с факта, че за да е здрав, трябва да положи определени грижи за себе си.

Част от тези грижи включват осигуряване на ежедневната доза витамини и минерали, които са жизнено необходими за организма.

Едва ли има човек, който да не е наясно с факта, че нуждите на жените са много по-различни от тези на мъжете. За да бъде здрава и красива, всяка дама трябва да приема определени витамини.

Във всеки етап от живота си жените се нуждаят от различни витамини и минерали. Когато сте подложени на постоянен стрес и напрежение и не се чувствате добре, нуждата от прием на витамини и минерали се засилва неколкократно.

витамини
Важни витамини за жените

В следващите редове ще ви разкрием кои са задължителните витамини, които всяка жена трябва да приема:

Витамин А

Той е от изключителна важност за здравето на косата, очите, кожата и ноктите. Освен това стимулира производството на червени кръвни телца и засилва имунната система. При недостиг на витамин А в организма ще боледувате често. А ако сте бременна, рискувате плодът да се увреди.

Витамини от група В

Те също са от огромна важност за организма на дамите. Тези витамини намаляват сериозно нивата на стрес и регулират нервната система. Помагат при храносмилателни и чернодробни проблеми, както и при анемии. Намаляват нивата на лошия холестерол и участват в обмяната на веществата.

Витамин С

За ползите от този витамин е изговорено и изписано много. Той е мощен антиоксидант, има стимулиращо действие върху имунната система. Предпазва кожата от стареене и намалява значително риска от появата на сърдечни заболявания.

Изглед на опаковката на продукта Витамин С + Цинк
Витамин С + Цинк

Витамин Д

Този витамин е от огромно значение за здравето на костите и зъбите. Безспорно е от огромна важност не само за бременните жени, но и за дамите, които са прехвърлили 40-годишна възраст. Истината е, че този витамин намалява значително риска от появата на остеопороза.

Изглед на опаковката на продукта Витамини 24/7 Витамин D3, селен, цинк и витамин С
За силен имунитет: Витамин D3, селен, цинк и витамин С

Фолиева киселина

Тя свежда до минимум риска от увреждане на плода при бременност. Намалява сериозно нивата на стрес и умора и освен това предпазва от анемия.

Витамин К

Приемът на този витамин е от огромно значение. Той може да заздрави сериозно костите ви и да помогне за правилното функциониране на кръвоносната система.

Витамин Е

Също като витамин С, този витамин е мощен антиоксидант. Доказано е, че предпазва организма от някои видове онкологични заболявания.

Източник:woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *