Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-доброто комбинирано лечение на гъбички по краката у дома

На всеки, който се оплаква от гъбички по краката, предлагаме да направи това комплексно лечение в домашни условия, за да се увери в добрите резултати

вана срещу гъбички
Най-доброто средство срещу гъбичките на краката, и всякакви други гъбични заболявания, е диетата.

Защо много хора се оплакват от появата на гъбички отново и отново? Това е така, защото лекарят често предписва лекарства и мазила, които могат да отстранят симптомите и външните прояви на болестта, но не и да унищожават напълно гъбичките.

гъбичките са много упорити

Докато гъбичките, живеещи в тялото ви, имат хранителна среда, те ще се размножават. Но ако за известно време се ограничите и спрете да ядете храни, които допринасят за развитието на гъбична инфекция, болестта ще изчезне. Полезно е да се комбинира противогъбична диета с други методи на лечение. Затова, точно след диетата ви предлагаме една проста и много ефективна вана за крака, която ще унищожи гъбичките.

Диета срещу гъбички по краката

Защо започваме първо с диетата? Защото, почти всички лекарства, които се използват за лечение на гъбички, са токсични и вредят на черния дроб. Постоянното третиране с тях означава да си причините сериозни вреди на здравето.

Ако продължите да ядете според обичайния модел, гъбичките ще имат достатъчно храна, за да останат в тялото, така или иначе. След лечение с лекарства дори минимален брой оцелели гъбични клетки могат да предизвикат рецидив на заболяването. За да спрете тези проблеми, откажете тези продукти в продължение на 2 седмици, ако стадият на заболяването е първоначален, и за един месец – ако гъбичното заболяване вече е в напреднал стадий.

забранени храни при гъбички

ЗАБРАНЕНИ ПРОДУКТИ ПРИ ГЪБИЧКИ

  • Сладкарски изделия, торти, сладкиши, шоколад, какао.
  • Сушени плодове, пакетирани сокове.
  • Хляб и тестени закуски, всичко, което съдържа брашно и мая.
  • Ориз, картофи, царевица.
  • Колбаси, консерви, полуфабрикати, пушени продукти.
  • Газирани напитки.
  • Алкохол.
  • Сирене с плесен.
  • Месо.

Вегетарианската диета е най-добрата антигъбична диета. Също така, захарта, нишестените храни и всички брашна трябва да бъдат напълно изключени. Какво остана? Няколко продукта, само най-полезни за вас и неутрални за гъбичните клетки.

лечебна диета при гъбички по краката

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ЯДЕТЕ И ПИЕТЕ АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА?

  • Яйца.
  • Продукти от кисело мляко без захар.
  • Пресни зеленчуци (с изключение на картофи, цвекло и моркови).
  • Риба и морски дарове.
  • Соя.
  • Ядки и семена.
  • Чай, кафе, билкови отвари.

Трябва да се разбере, че неприятните външни проявления на гъбичките по краката, са ужасни, но… Много по-неприятно е онова, което се случва вътре в тялото, това, което ние не виждаме. Огромни гъбични колонии могат да се размножават в тялото с космическа скорост. Продуктите от дейността на гъбичките са в състояние да отровят тялото и да причинят такива явления като хронична умора, постоянни главоболия, лошо храносмилане, различни кожни заболявания, намален имунитет.

лечебна вана при гъбички по краката

Чрез циркулаторната система гъбичките се разпространяват в цялото тяло и навлизат във всички органи. За лечение е необходимо да подхождате отговорно, като започнете с диета, и чак след това да приложите содената баня.

Средство (лечебна вана) против гъбички по краката

Най-простият и най-достъпен лекарствен продукт за гъбички върху ноктите на краката може да бъде направен от сода и сол, които вероятно имате във вашата кухня.

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ

1 супена лъжица сода
1 супена лъжица сол
2 литра топла вода

Разтваря се содата и солта във вода при стайна температура. Краката остават във ваничката за около 20 минути. След това ги измийте със сапун и вода. Правете тази баня всяка вечер и след 2 седмици от гъбичките няма да има и следа.

За съжаление огромен брой преработени храни в нашата диета предизвикват постоянни гъбични заболявания. Желателно е използването на вредните храни с високо съдържание на захар да се случва изключително рядко.

Това е отлична превенция на гъбичните заболявания. И не подценявайте тяхната опасност – много изследвания доказват, че гъбичките са решаващ фактор, допринасящ за появата на рак. В крайна сметка, гъбичките отслабват тялото и неговите защитна сили. Докато проучванията по тази тема се провеждат, не си струва да се рискува. Обърнете внимание на вашето здраве и здравето на близките си! Споделете с тях този полезен материал.

Източник: www.ayzdorov.ru

Антимикодерм
АНТИМИКОДЕРМ – натурален продукт за лечение на гъбички на разумна цена!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Най-доброто комбинирано лечение на гъбички по краката у дома

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *