Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Александър Шишонин: 90% от хората страдат от цервикална остеохондроза (ЕТО КАК ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ)

Малко хора ще повярват във факта, че заболяването цервикална остеохондроза може да бъде много по-опасно от рака. Това заболяване е не само по-опасно, но и доста по-смъртоносно от онкологичните болести!

 цервикална остеохондроза

Многобройните пациенти на рехабилитатора Александър Шишонин твърдят, че е по-добре да се погрижите за здравето си навреме, отколкото цял живот да страдате от високо кръвно налягане и да се страхуват от внезапна поява на инфаркт или инсулт.

лечение на цервикална остеохондроза

Доктор Шишонин е убеден, че заболяването цервикална остеохондроза е първопричина за такива оплаквания, като хипертония например. Само 5% от случаите на цервикална остеохондроза са следствие от тумори на щитовидната жлеза или бъбречна патология. Лекарят отдавна е доказал тясната връзка между остеохондрозата и високото кръвно налягане.

Доктор Александър Шишонин
Доктор Александър Шишонин

Факт е, че с възрастта шийните прешлени имат способността да преместват и затягат съдовете, които подхранват мозъка. Вследствие на това, последният получава изключително малко кислород и праща съобщения на сърцето да изпомпва кръв с по-висока честота.

Ако човек има слабо сърце, мозъкът поема контрола върху кръвоносните съдове и капилярите. Получава се усилено отделяне на урина. В случай, че капилярите са отслабени, мозъкът натоварва бъбреците, като им забранява да отстраняват излишната вода от тялото. Всичко това причинява изключителен натиск и напрежение в човешкото тяло.

цервикална остеохондроза

В резултат на това преструктуриране кръвната композиция се променя и количеството захар се увеличава, защото мозъкът се нуждае от по-голямо количество енергия! И когато резервите свършат, идва удар. Сърдечен, мозъчен -според човека! Но такива последствия могат да бъдат избегнати, ако напрежението върху артерията на шийните прешлени се отстранява навреме.

Причината за пренапрежение на кръвоносните съдове е нервен шок. Има спазъм на мускулите на цервикалната и гръдната част. Поради това се нарушава кръвообращението и операциите между гръбначните дискове – прешлените стават нестабилни и компресират кръвоносните съдове.

Често основният виновник за всички неприятности, които причинява заболяването цервикална остеохондроза е първият прешлен – атланта

При този прешлен натоварването е най-голямо. За да помогне на пациентите си да се отърват от остеохондрозата, д-р Шишонин е разработил специални упражнения, наречени „цервикална церебрална терапия“.

цервикална остеохондроза

Ако е необходимо, упражненията трябва да бъдат допълнени със специална диета или обучение с помощта на рехабилитационни средства.

Шийната гимнастика може да се извършва у дома, но ако за един месец няма значително облекчение, струва си да потърсите помощ от лекар.

Предлагаме ви да изгледате това видео, и да направите упражненията, предложени от руския специалист.

https://youtu.be/qT4jZmeXw0U

Здраве за вас и вашите близки! Не забравяйте да споделите с приятелите си този полезен набор от упражнения и изключително полезната информация в статията.

Източник: vashaspina.ru

спонди гард
СПОНДИ ГАРД помага при шипове

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 6 до “Доктор Александър Шишонин: 90% от хората страдат от цервикална остеохондроза (ЕТО КАК ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ)

  1. Красимира каза:

    На мен много ми помогнаха упражненията от това видео.Ако имате проблеми,опитайте,но правете всички упражнения.Голямо БЛАГОДАРЯ!

  2. Анета Великова каза:

    За тези, на които не им се отваря видеото – потърсете в YouTube, това видео го има, качено от различни хора. Достатъчно е да вкарате на кирилица „остеохондроза“ или името или на А. Шишонин. Има клипове и с негови лекции за разбиращите руски език.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *