Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Белодробни заболявания и болести на дихателните пътища

В тенджера се изсипват 1 бира, 200 г свинска мас и 250 г силна ракия. Вари се 10 минути на тих огън и се добавя 500 г мед. След 5 минути се дръпва от огъня. Яде се по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно 15 минути преди хранене. Взема се най малко в продължение на 2 месеца.

Смилат се семенна от сминдух. 1 чаена лъжичка от праха се разтваря в 50 г червено вино. Изпива се преди хранене. Приема се 3 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от градински чай, цвят от ружа, листа от подбел, корени от черен оман и плодове от резене. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряла вода. Киснат 30 минути и запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от градински чай, стръкове от камшик, листа от глог и цвят от мента и цвят от лайка. 1 чаена лъжичка от билковата смес се залива с 200 г вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. През няколко часа се прави гаргара с течността.

Смесват се 500 г тахан халва и толкова прясно краве масло, 1 чаена чаша бадемови ядки счукани на брашно и 1 кг чист пчелен мед. При стар бронхит се добавя 1 чаена лъжичка ситно кълцан бял тамян. Всичко се слага в тенджера и се загрява на слаб огън (без да завира). Яде се по 1 супена лъжица 4 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *