Начало / КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС / „Алкогард“ помогна на мъжа ми

„Алкогард“ помогна на мъжа ми

“Приема „Алкогард“ вече един месец и има подобрение”

Здравейте.

алкогард

“Алкогард” помага

Мъжът ми има сериозен проблем с алкохола през последните 7 години. В началото пиеше само бира, но после започна да смесва с водка. За съжаление нещата съвсем излязоха от контрол и го изгониха от работа заради постоянното му пиянство. Вместо обаче това да го накара да се позамисли върху нещата, стана още по-зле – пиеше ден и нощ, понякога изобщо не се прибираше вкъщи. Знаех къде е – винаги се събираше с такива като него – я бяха в кръчмата, я в дома на някой ерген.

Честно ви казвам, много пъти ми мина през ума да си тръгна. Но стоях и търпях заради децата. Имаме 10-годишна дъщеря и 8-годишен син. Те често са ме питали защо татко не се прибира у дома и защо вече не ги обича. Плачех скришом и не знаех какво да им отговоря.

Тъкмо вече бях изгубила всякаква надежда, когато моя колежка, която ми е и добра приятелка, ми сподели за „Алкогард“. Тя го купила за баща си, който също прекалявал с алкохола.

Реших да поръчам от тази добавка на всяка цена. Нямаше какво да губя. Бързо ми го доставиха и започнах да давам на мъжа ми тайно. Ако му бях казала, че има проблем и че трябва да се лекува, вероятно щеше да ми вдигне луд скандал… за пореден път.

Приема „Алкогард“ вече един месец без да знае и има подобрение. Ще му взема още две опаковки и продължаваме с лечението. Казаха ми, че за да има максимален ефект, трябва да го приема поне 3 месеца.

Искрено се надявам животът ни да се промени и пак да се обичаме така, както преди. Искам да се прибира в нормален час вкъщи и да спре този алкохол тотално, че само на здравето си вреди…

Вярвам, че „Алкогард“ е правилното решение и подобрението го доказва!

Бъдете здрави!

Анелия С.

Можете да получите повече информация за “Алкогард” ТУК  или да се обадите на 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg и споделете впечатленията си.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*