Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мудра „Закрила от Шамбала“: универсално средство за защита от негативизъм и болести

С помощта на тази мудра ще блокирате негативното влияние на стреса върху вашето здраве, а оттам и развитието на много и неприятни заболявания

мудра
Всеки има нужда от защита. Отрицателната енергия се просмуква в ежедневието ни без дори да я усетим. За да се предпазите, използвайте една от най-старите практики. Мудрата, която ще неутрализира негативизма и заболяванията, свързани със стреса, идва от легендарната Шамбала. Тази практика ще бъде вашата лична защита на здравето и ще отвори пътя към просперитета и спокойствието.

Завистливите хора са навсякъде около нас. Въпреки това, когато сме с отслабено биологично поле или прекалено дълго време се излагаме на външно влияние, те не просто могат да развалят настроението ни, но и да блокират пътя към успеха и оздравителните процеси в тялото ни.

Мудрата „Щит от Шамбала“ е лесна за изпълнение и е ефективна защита срещу всяка отрицателна енергия, която се стреми да унищожи нашата естествена защита. С нея можете да създадете непробиваема бариера, която ще ви предпази от нежелано влияние и ще ви помогне да се съсредоточите върху постигането на просперитет и добро здраве.

Мудра „Защита от Шамбала“: как да се защитим сами?

Тази мудра има много положителни ефекти. Тя ще помогне на тялото да се възстанови бързо след сериозни енергийни разходи, заболявания, неуспехи и други негативи. Можете да изпълнявате това упражнение по всяко време, което е удобно за вас. Трябва да сте в хармония със себе си, да успокоите дишането си и да се фокусирате върху собствените си усещания. Практиката е по-добре да се извършва в уединение. За да се отпуснете, можете да използвате подходящ музикален съпровод, ароматни лампи или свещи.

За да възвърнете тонуса и да позволите на тялото да се възстанови, за да създадете защитна бариера срещу злото и отрицателното, е добре да се погрижите за удобна поза. Поемете дълбоко въздух и вдигнете ръцете си до нивото на гърдите си. Дясната ръка е стисната в юмрук, който е добре притиснат в лявата длан. Пръстите на лявата ръка трябва да бъдат разположени върху пръстите на дясната ръка, пресовани в юмрук. Палецът на лявата ръка се притиска към дланта, така че да не се вижда отстрани. Тази техника е най-подходяща за жени. Мъжете трябва да променят ръцете – лявата е стисната в юмрук, а дясната е отворена.

Продължете да дишате равномерно и си представете, че сте обгърнати от невидимо сияние, което ще ви излекува вашите емоционални и физически рани. Ще почувствате топлината, изливаща се от слънчевия сплит в тялото. Може да има усещане за изтръпване на пръстите. Това не трябва да ви плаши. По този начин, жизнената сила е концентрирана във вашите ръце. След няколко минути разперете ръцете си настрани. Мислено се обвийте в пашкул, който няма да остави и най-малката вратичка за негативна външна намеса.

Можете да повтаряте това упражнение редовно, особено в онези дни, когато усетите наближаващата отрицателна енергия или настъпването на болестта. След известно време ще почувствате, че сте изпълнени със сила, и ще можете да устоите дори на онези хора, които правят конфликт от най-малкото нещо.

Източник: yogachicago.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *