ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДИЙП ХИЙТ СПРЕЙ / DEEP HEAT SPRAY

Съдържа метил никотинат, 2-хидроксиетил салицилат, метил салицилат, етил салицилат, изопропилов алкохол

Предназначение

дийп хийт спрейДИЙП ХИЙТ СПРЕЙ е продукт за локално външно приложение с обезболяващо и противовъзпалително действие. Препоръчван е като средство за симптоматично лечение при болестни състояния на опорно-двигателния апарат; помага при ишиас, лумбаго, тендинит, бурсит и пр.

Как се прилага

ДИЙП ХИЙТ СПРЕЙ се прилага чрез напръскване на лекарствения продукт върху проблемните точки на скелетно-мускулния апарат. При полагането на лекарството трябва да се внимава то да не попада в очите или да не се вдишва.

Медикаментът се полага два-три пъти дневно чрез кратки впръсквания на минимални количества от разстояние 15-20 см. Обработената зона се оставя да изсъхне без втриване.

Полагането на големи количества може да увеличи вероятността от проява на странични ефекти. Преди употреба се убедете, че участъкът от третираната кожа е без наранявания и със съхранена повърхност, без възпаления и обриви. Консултирайте се със специалист за времетраенето на лечението. Продуктът принципно е предназначен за остри пристъпи на изброените заболявания; тъй като повечето от тях могат да се проявяват в хронична форма, следва да се ограничи продължителното редовно използване на ДИЙП ХИЙТ СПРЕЙ.

Възможни нежелани ефекти

Приложението на продукта може да причини кожни раздразнения – зачервяване, сърбеж, оток, уртикария. При подобни симптоми употребата на продукта се прекратява.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Медикаментът не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Противопоказан за деца под пет години.

Рискова група са пациентите с астма; препоръчва се предпазливо прилагане под лекарски контрол. Да се избягва в случаите при онези пациенти с астма, които реагират на други нестероидни противовъзпалителни средства с кожни раздразнения или затруднено дишане.

Взаимодействие с други медикаменти

ДИЙП ХИЙТ СПРЕЙ не се прилага едновременно с други нестероидни противовъзпалителни средства. Не се практикува паралелно прилагане на други медикаменти за външна употреба – крем, унгвент, гел.

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за спрей опаковка от 150 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *