Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъчат ви болки в ставите и мускулите? Ето тези натурални средства наистина помагат!

При болки в ставите и мускулките използвайте тези етерични масла

Вероятно ви се е случвало да ви измъчват различни видове болка. А знаете ли, че можете да облекчите почти всеки вид болка само с помощта на етерични масла?

Прави впечатление, че напоследък все повече хора попадат в плен на силни болки в мускулите или ставите. До това състояние биха могли да доведат редица фактори като неправилна стойка или травма след спортуване. Разбира се, не трябва да пропускаме и факта, че с напредването на възрастта ставите се износват, а това също води до сериозна болка.

За съжаление съвременната медицина не разполага с ефикасни средства за лечението на тези проблеми. Ето защо е препоръчително да използвате етерични масла за лечение на болките в мускулите и ставите.

Разбира се, лекарствата за перорална употреба са много по-удобни, но пък за сметка на това локалните лечебни средства са много по-ефикасни. Това се отнася най-вече за случаите, в които става въпрос за проблеми с крайниците и мускулите.

болки в ставите
Облекчението настъпва много бързо

Научете кое масло за какво ще ви помогне!

Етерично масло от евкалипт

Това масло може да се използва от почти всички. Трябва да знаете, че притежава мощно болкоуспокояващо действие. Не само ще ви помогне да се избавите от силната болка, а ще можете да се отпуснете и да релаксирате качествено.

Етерично масло от гаултерия

Ако страдате от епикондилит или тендинит (и двете заболявания са изключително болезнени), можете да използвате етеричното масло от гаултерия.

То е известно още като „натурален аспирин“. Хората, които са алергични към ацетилсалициловата киселина обаче, не могат да го използват.

Това етерично масло не може да се използва от деца под 6-годишна възраст, както и от бременни жени и кърмачки.

Етерично масло от розмарин и камфор

То е отличен аналгетик и е много подходящо за отпускане на мускулите.

Намажете проблемния участък с това масло и не след дълго ще усетите облекчение. Добре е да знаете, че не е подходящо за употреба от деца под 6-годишна възраст, бременни жени и кърмачки.

Източник: zajenata.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *