Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за крем на японската козметоложка Чизу Саеки премахва белези и петна

Често се случва рецепта, която изглежда сравнително проста и лесна за изпълнение, да е изненадващо ефективна. Така е и крема на японската козметоложка Чизу Саеки

Чизу Саеки
С всеки изминал ден козметичните салони все повече започват да приличат на нещо средно между космически лаборатории и лекарски кабинети. Нови апарати, нови технологии и нововъведения… И все пак, има някои класически рецепти, които специалистите продължават да използват и днес.

Японската козметоложка Чизу Саеки сподели в интервю за френския Vogue, че най-простите и лесни рецепти все още са и най-ефективни. Красивата дама не отрича новостите, но предпочита да ги съчетава с онова, което източната медицина ползва от векове.

Чизу Саеки
Японската козметоложка Чизу Саеки

Тенденциите в грима и козметологията не спират да се развиват, но каквито и да са промените и модните тенденции, красивото и добре поддържано лице винаги радва на окото! За съжаление, никой не е имунизиран от кожни проблеми. Затова е важно да знаем какво бихме могли да направим у дома, когато се налага да тушираме някой кожен проблем.

Ако имате белези по кожата си, поради някаква причина, доверете се на специалист, който да се погрижи за тях. Паралелно със специализираната грижа японската козметоложка Чизу Саеки съветва да полагаме грижи за заличаването на белезите и у дома.

Няма да е трудно да се опитате да подготвите този специален крем за заличаване на белези по рецептата на Чизу Саеки.

СЪСТАВКИТЕ

1/4 супена лъжица какаово масло
1 супена лъжица мед
1/4 супена лъжица. зехтин
3-4 капки лавандулово масло
3-4 капки портокалово масло

КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ

1. Разтопете на водна баня каковото масло. Веднага след това добавете останалите съставки.

2. Когато сместа се охлади, сложете я в хладилника. нека постои там не повече от час. След това я изкарайте на стайна температура, далеч от какъвто и да е източник на топлина.

3. Използвайте за съхранение на крема само стъклен съд.

4. Кремът се нанася внимателно върху засегнатата кожа с леки масажни движения. Използвайте сутрин и вечер.

Масажът стимулира притока на кръв към лицето

Това увеличава ефективността на какаовото масло, което на свой ред намалява белезите и прави кожата еластична.

А ароматът на крема не може да бъде описан с думи. По всички показатели това домашно приготвено средство би могло да конкурира скъпите кремове в аптеките и магазините за козметика.

Източник: econet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *