ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Енергийно прочистване: 3 необичайни начина за подобряване на енергията всеки ден

За да подобрите енергията си, не е нужно да прибягвате до многобройни или сложни упражнения и практики

енергията
Вашите ежедневни действия също могат да ви изпълнят със сила, за да се отървете от отрицателните въздействия и усещания.

Мнозина смятат, че за да увеличат енергийните си нужди, трябва да отделят много време и усилия. Всъщност това не е така. В края на краищата дори най-обикновените неща, които правим всеки ден, могат да увеличат нашата енергия без много усилия.

Разбира се, има много повече начини да укрепите и защитите биофилтъра си, например с бижута и полускъпоценни камъни. Можете да опитате върху себе си какво предпочитате и да изберете най-ефективния метод.

3 необичайни начини за подобряване на вашата енергия

Тези прости упражнения ще помогнат да започнете деня с добро настроение, да привлечете късмета и спокойствие през цялото работно време, а вечер да се изчистите от натрупаните отрицателни въздействия.

1. За да направите сутрешното настроение прекрасно, просто трябва да заредите закуската си със слънчева енергия. Този метод работи по-ефективно върху вода или друга течност: чай, кафе или сок.

След като налеете питието си в чашата, сложете го за няколко минути близо до прозореца така, че лъчите на слънцето да паднат директно върху водата. Ако слънцето се крие зад облаците, достатъчно е да си представим как лъчите идват към нас. Има няколко начина за визуализация и можете да изберете този, който ви харесва най-много. В крайна сметка, това че слънцето не се вижда, съвсем не означава, че го няма.

Когато чашата ви се затопли на слънце, кажете следното: „Днес съм щастлив. Така да бъде!“

След това можете да се насладите на закуска и да забележите как събитията започват да се оформят във ваша полза.

2. Ако през деня почувствате , че силите ви изтичат или нещо се е объркало, както сте замислили, можете бързо да коригирате ситуацията по следния начин

Представете си, че сте застанали до брата, която трябва да отворите и да преминете. Може и да не е врата. Може да е арка.

Помислете за задачата, която трябва да решите, или проблема, с който трябва да се справите. Отворете мислено врата или минете през арката . Минавайки през нея, представете си, че това е входът към паралелна реалност, където всичко се е случило по начина, по който искате.

Преминавайки през измисления портал, кажете на себе си: „Отварям вратата към нова реалност, променям живота си и той става по-добър. Лесно се справям с трудностите“. След такъв ритуал вашият въпрос ще бъде решен много по-бързо.

3. Вечер , като си вземете душ, можете да кажете тези думи: „Водата измива всичко негативно и привлича късмета.“ Това е добър ритуал и по време на дъжд, за предпочитане летен и топъл. Дори и да не се чувствате особено уморени, изплакнете тялото си набързо, докато произнасяте „Водата измива всичко негативно и привлича късмета.“

В крайна сметка, никак не е лесно да разпознаем енергийните вампири, които са сред нас, или хората, които ни пожелават зло.

Тези три прости начина ще ви помогнат да останете на положителна вълна през целия ден.

Източник: astro-germes.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *