ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бананова каша за прочистване на белите дробове на пушачите: вижте рецептата!

С помощта на бананова каша може да прочистите белите дробове и да дишате по-леко. Опитайте тази невероятна рецепта, която е помогнала на хиляди пушачи

бананова каша за прочиствне на белите дробове

Каква е първата асоциация, която виждате в ума си, при споменаването на бананова каша? Нещо вкусно, нали? Нещо вкусно и здраво, като малко бебе. Нещо, което ще ви помогне да дишате леко, като новородени!

Всеки знае какви са лечебните свойства на меда. Нашите баби са ни лекували с този сладък продукт. Нашите майки са ни приспивали с чаша топло мляко и мед по време на зимния студ. Ние също ползваме мед, за да лекуваме нашите деца, или за да подпомогнем собственото си здраве.

прочистване на белите дробове

Какво става обаче, ако смесите мед с банан? Получава се най-вкусната и лечебна бананова каша, която се използва за лечение и прочистване дробовете на пушачите, както и на онези, които не могат да се отърват от упорита кашлица.

Вместо да ви убеждаваме, че трябва да отидете до аптеката, за да си купите скъпи таблетки или сиропи за прочистване на белите дробове, ние ви предлагаме да пробвате тази рецепта.

 

Бананова каша за прочистване на белите дробове

 

бананова каша за прочистване на белите дробове

Учудващо е как този вече познат плод може да помогне при суха кашлица, да стимулира отхрачването на храчките и дори да лекува белите дробове. Бананите съдържат много фибри, захароза, каротин, ензими, калий, магнезий, желязо и други полезни микроелементи и минерали.

Този състав на плодовете спомага за повишаване на имунитета, поради което бананите са изключително полезен продукт при лечението на остри вирусни инфекции (ОВИ) и други инфекциозни заболявания. А за полезните свойства на меда можем да говорим с часове, Затова, да не губим време. Ето ви рецептата, помощта на която пушачите ще прочистят белите дробове, а болните, които кашлят, ще дишат много по-свободно и леко.

Лекарството против кашлица с банан и мед се прилага при различни инфекции, стимулира възстановяването на жизнените сили на организма и ускорява процеса на оздравяване. Приготвянето на това лекарство е много просто. Имате нужда само от 4 съставки.

 

Ето как да си приготвите бърза, вкусна и лесна бананова каша за прочистване на белите дробове

Необходими продукти:

2 узрели банана
2 супени лъжици мед
1 чаена лъжица карамфил на прах
1 чаена лъжица смлян пресен джиджифил
500 мл. вода

прочистване на белите дробове

Как се прави?

1. Сложете водата в подходящ съд. Сложете я на огъня. Оставете я да заври. Изключете котлона, щом е готово.

2. Зрелите банани се обелват, нарязват и се слагат в блендер. Ако нямате блендер може да ги намачкате и с вилица.

3. Добавете ги във все още леко врящата вода и разбъркайте, докато се образува еднородна маса.

4. След това сложете и джинджифила.

5. Щом сместа се охлади добавете меда и смления карамфил.

прочистване на белите дробове с бананова каша

Забележка: Може да се наложи да добавите още банани и съвсем малко джинджифил. Това зависи от големината на бананите. Преценете колко ще е необходимо, и ако трябва – добавете. След първия път ще може много лесно да нагласяте необходимото количество банани, за да се получи не много гъста каша.

Готовото лекарство се ползва 4-5 пъти на ден по 2-3 супени лъжици. Загрейте леко преди употреба. За добър ефект се взима в продължение на седмица. Не се препоръчва за употреба от деца под 12 години.

Не използвайте сместа ако сте алергични към някоя от съставките.

Тази проста рецепта за прочистване на белите дробове се превърна в истинска находка за нашия редакторски екип. Поглезете себе си и вашето семейство и с други вкусни и ефективни рецепти, публикувани на напия сайт – lekuva.net, рецепти и никога не се разболявайте!

Източник: aif.ru

 

царски билки
Царски билки за дихателната система

бананова каша за прочистване на белите дробове

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Бананова каша за прочистване на белите дробове на пушачите: вижте рецептата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *