Кредитите разболяват: 3 начина да се отървете от дълговете, подсказани от руската астроложка Тамара Глоба

Кредитите разболяват. Това твърдение никой не може да го отрече и обори

Човек, чието ежедневие е обсебено от мисълта за кредитите, които има, често страда от различни здравословни проблеми. Притеснението и грижата за погасяването на паричните задължения отслабват имунната система. Поради финансови задължения притежателите на кредити са небрежни към своето здраве. Хранят се зле, не спортуват, а и нямат необходимата вътрешна нагласа просто да походят пеша. Отнасят се лекомислено към сезонните здравословни неразположения, и с течение на времето те се превръщат в хронични заболявания.

Хората, които имат кредити, и са затруднени да ги обслужват, са хора силно тревожни и често депресирани. По този въпрос две мнения няма.

За правилното и здравословно отношение към кредитите се изисква подходяща вътрешна нагласа.

Първо – признайте проблема. Ако сте затруднени да плащате вноските, идете в банката и предоговорете условията. В никакъв случай не се крийте.

След това преразгледайте за какво точно харчите пари и защо вечно не ви достигат.

След това направете график на плащанията и го спазвайте. Всъщност, в интернет има предостатъчно информация по темата.

Нашата цел днес е да представим един по-различен метод, с помощта на който ще се пренастроите да приемете проблема с кредитите и да започнете да го решавате. Ако искате вярвайте, ако искате – не. Ако искате – пробвайте, но ако според вас това е губене на време – оставете другите да го направят, и ни спестете хапливите коментари. Никой не знае откъде точно ще дойде помощта.

Дълговете и финансовите проблеми са основни пречки пред щастието и просперитета. Въпреки това, съществуват надеждни начини за преодоляване на поредицата от неуспехи

Не е тайна, че финансовите проблеми могат да превърнат живота в кошмар. В крайна сметка, паричната стабилност зависи до голяма степен от благосъстоянието и в други области. Дълговете и постоянната липса на финанси провокират здравословни проблеми, семейни конфликти и пълна загуба на самочувствие. В такива случаи, ситуацията само ще се влоши. С времето проблемът ще се увеличава, като голяма снежна топка, за да се превърне в лавина.

Ето защо е важно бързо да се отървете от финансовите проблеми. Дори и в най-трудната и на пръв поглед безнадеждна ситуация, има изход. Тамара Глоба разказа за трите начина за излизане от тежко финансово състояние.

Първият начин – подобряване на енергийната сила

Според Тамара Глоба, често финансовите проблеми са следствие от отслабването на властта на човека. От „дупките“ в биополето изтича жизнена енергия. В един момент това не е достатъчно, за да може човек да продължи да води пълноценен живот, да печели пари и да постига нови успехи.

Много са причините за отслабването енергийната защита. Стрес и негативните емоции, обиди от другите хора и най-често от самите нас – емоционалното самонараняване не прощава! След серия подобни удари биополето отслабва и започва серия от финансови неуспехи.
Изходът от тази ситуация е само един – отново да повишите нивото си на енергия в бъдеще, за да се предотврати спада ѝ.

Отделете ден, два или три – колкото са ви необходими. Починете си, спете, лежете, разхождайте се, гледайте филми, четете книги – важното е да се отпуснете. Трябва абсолютно трезво да си представите ситуацията, както и защо се стигна до това затруднение. Напишете на един лист защо се стигна до тук, както и какво може и най-вече – ТРЯБВА да направите, за да се освободите от дълговете.

След това напишете своите положителни качества, които ще ви помогнат да се справите с това неблагополучие.

Важното е да тръгнете срещу проблема и да започнете неговото решаване абсолютно убедени в успеха си.

Вторият начин – открийте вашата собствена вътрешна сила

На своята интернет страница Тамара Глоба обяснява, че силата на нашето намерение е възможността да се насочи правилно енергията, която да доведе до краен добър резултат. Човек, който има тази способност е наистина щастлив – всяка инициатива е придружена от положителен набор от обстоятелства. отстрани дори изглежда така, че той не търси нови възможности – те го намират. Според Тамара Глоба това не е уникална способност. Просто трябва да сте абсолютно вътрешно убедени, че искате, трябва и ще финализирате решаването на проблема докрай.

Метод номер три – силен паричен талисман

Силата на талисманите е позната още от древни времена. С течение на времето, хората са загубили вяра в амулетите и способността им да влияят на реалността. Тамара Глоба смята, че е напразно: талисманите все още имат мощна сила, която може възможно най-скоро да се промени живота на човек към по-добро.

Талисманът може да бъде изработен от добър маг или човек, който разбира от езотерика. А може и сами да си го направите. Каквото и да е, както и да изглежда – просто имайте вяра, че ще се справите, и точно този предмет ще ви подсеща, че може да решите всеки един проблем от начало до край!

Източник: www.tamara-globa.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *