ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Енергийна защита: Никога не взимайте тези 10 вещи – без значение дали са изгубени или ви ги дават

Всеки ще се съгласи, че е по-добре да намериш нещо, отколкото да загубиш

вещи

Много от нас са намирали монети, забравена книга в парка, или просто дребно бижу, което се въргаля в зимната киша или летния прах. Въпреки това, радостта от откриването на тези „съкровища“ ще бъде кратка. Както ще стане ясно, някои неща не бива дори да се докосват…

Днес ще научите защо не бива да взимате вещи, които са изгубени. Както и какво не бива да приемате като дар от други хора.

Чужди вещи

Не е тайна, че много вещи имат способността да абсорбират енергията на собственика си. Това означава само едно: с придобиването на тази вещ рискувате да получите като подарък нещастие, болест, както и голяма част от проблемите на предишния собственик. Имайте едно на ум, че голяма част от вещите, които уж случайно намираме, не са оставени случайно там. В голяма част от случаите някой просто е искал да се отърве от тях. Представете си – намирате красиво колие, захвърлено на улицата. Да, бихме могли да предположим, че е паднало случайно. Но също така може и да е вярно, че то е там, захвърлено от девойка, която е била мамена от своя любим, подарил ѝ това бижу. Така нейната нещастна любов ще стане и ваша.

За да запазите вашето енергийно поле непокътнато не бива да взимате някои от по-долу изброените вещи.

1. Монети

На всеки се е случвало да изпусне монета на улицата. Не трябва да взимаме чужди монети от тротоара. Железните пари са в състояние да събират всякакви енергии – и добри, и лоши. Много е вероятно след като намерите, уж случайно, малка сума пари на улицата, след това да загубите много повече. Виждате монета на тротоара? Подминете я без угризения.

2. Кръстче

Кръстчето, което се носи на гърдите е мощен талисман, който защитава от болести и нещастия. Кръстчето се носи още от момента на кръщението, и е тясно свързано със съдбата на неговия собственик.

Така че, взимайки нечий чужд кръст, вие „обличате“ съдбата на други хора. И всичко – от действията на тези хора, до техните грехове, става ваше.

Ако все пак много искате да запазите намереното кръстче, трябва преди всичко да го осветите в църква.

3. Ключ

Ключ се ползва в много тайнства и ритуали. За да се „отключи“ врата към щастието и просперитета, ключът трябва да се заслужи, а не да се намери случайно. Намереният и съхранен ключ може да отключи само и единствено врата към нещастието. В никакъв случай не взимайте по какъвто и да е повод ключове, които сте открили в езеро или плувен басейн. Ако все пак мислите, че ключът е загубен, просто го оставете на видно място.

4. Злато

И за златните бижута важи правилото, че преди да ги запазите или да ги занесете у дома, трябва да ги осветите в църква. С тях също може да се сдобиете с най-разнообразна енергетика, останала от предишния собственик.

5. Часовник

Отдавна се приписват магически свойства часовника, тъй като този аксесоар е символ на неумолимото течение на времето и неговата преходност. Народните поличби казват, че човек, който носи часовника на някой друг, приема и живота на този човек.

Взимайки часовник, паднал на пътя ви, вие рискувате да вземете със себе си болестите и мизерията на предишния собственик.

6. Ръчно изработени кукли

Бъдете внимателни ако намерите кукла на пътя, особено ако е на място, по което рядко преминават хора. Древни магически практики използват кукли, за да се отърве човек от уроки, например. Подобни вещи, колкото и безобидно да изглеждат, най-често са облени с чужда отрицателна енергия. Вероятно, ако вземете такава кукла ще се сдобиете и с заболяване, несгоди и друго физическо бедствие.

7. Гривна от конец

Подобни гривни са мощен енергиен талисман. Те се носят, за да обират отрицателната енергия. Отвързват се, падат или се късат, когато вече са „пълни“ с всичко лошо, което са „изсмукали“ от предишния собственик. Не ви трябва подобен товар, нали?

Редакторите на lekuva.net съветват:

Вярвате или не, не взимайте нищо, което е паднало на земята. Първо – не е ясно колкои с какво точно е  замърсено. И второ – ако със сигурност е изгубено, колкото и безобидно да е НЕЩОТО, то със сигурност е пропито със съжалението от загубата…

Източник: rodoswet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *