Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хидроколонотерапия с лен – 12 чаени лъжички семена носят здраве на щитовидната жлеза

Хидроколонотерапия с лен – една прекрасна процедура, която носи много здраве на важни органи и системи в тялото

Хидроколонотерапия

Навярно не всеки знае какво е хидроколонотерапия. Ще допълните пропуските, след като прочетете внимателно следващите редове.

„Ако не сте готови да промените живота си, никой не може да ви помогне!“ Така казва Хипократ, и е малко вероятно да има приличен аргумент, който да обори това твърдение.

В тази статия ще стане дума за здравето на щитовидната жлеза. Ще ви дадем една много лесна рецепта, която ще допринесе за по-добрата работа на този толкова важен орган. Това е една от най-уязвимите части на тялото. А проблемите, които щитовидната жлеза има днес, добиват плашещи размери, заради честотата, с която се появяват.

Може би някои от вас а забелязали противоречието в заглавието. Колон, или ободно черво, е елемент на храносмилателната система, основна част на дебелото черво. В него протичат повечето ферментационни процеси, свързани с храносмилането. Тези процеси се подпомагат от полезни бактерии, и имат за цел да извлечат за организма така необходимите вода и сол.

Обикновено лекарите не говорят за това, но има една-единствена научно обоснована причина за всички неуспехи в работата на щитовидната жлеза. Това е нарушение на хранителната абсорбация в червата, и в частност – на йода.

Поради недобрата работа на червата, йод се абсорбира в недостатъчни количества, което става причина за хипотиреоидизъм – липса на хормони на щитовидната жлеза. А може и да се абсорбира в излишък, което води хипертиреоидизъм. Чревно прочистване, прочистване на черен дроб и лимфната циркулация – това е първата стъпка при лечението на рак на щитовидната жлеза. Освен това, прочистването на тези органи, е отлична профилактика на заболявания на щитовидната жлеза.

Предлагаме ви да направите прочистване на тялото с помощта на ленено семе. Тази процедура е полезна за всички органи и няма противопоказания. Това природно средство премахва радионуклидите и токсините от вътрешните органи. Помага за изчистване на червата и подобрява работата им. Поради това се възстановява на отличната работа на щитовидната и изчезват неприятните симптоми на хормонален дисбаланс!

Хидроколонотерапия с лен – ней-лесната и ефективна рецепта за прочистване на дебелото черво. И не само на него!

Необходими са ви 12 чаени лъжици висококачествено ленено семе и един литър кипнала вода.

Трябва да имате под ръка подходящ съд, в който ще сложите лененото семе. След това излейте кипналата вода, и продължете да варите още десетина минути.

Махате от огъня, оставате да изстине и прецеждате. Цялото количество трябва да се изпие за един ден. Може да го разделите на 5 или 6 приема, по възможност преди хранене. Приемайте ленената отвара всеки ден в продължение на две седмици.

Лечебният процес от напитката ще ускори изхвърлянето на всичко ненужно от вашето тяло. Желателно е през тези две седмици да спазвате строга вегетарианска диета.

През този период е хубаво да пиете чайове от билки, които подобряват работата на стомаха, като мента, корен от глухарче, лайка и чай от кората на зърнастец. Може да изберете няколко билки, като само мента, или само лайка. Не е задължително да ги ползвате всичките. Бъдете последователни и дисциплинирани по време на прочистването с ленена отвара. Не забравяйте, че всички органи в нашето тяло са свързани, по един или друг начин.

Източник: econet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *