Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за младост от Джуна (ритуал с пречистване)

Руската лечителка и астроложка Джуна си отиде без време от този свят. Но тя остави в наследство много рецепти за здравето и красотата

Джуна

Джуна не спираше да повтаря, че заболяванията спохождат хората заради непростена обида. Затова, каквото и да правите, каквито и средства да използвате, за да подобрите здравето и да запазите младостта, те няма да имат ефект, ако не простите.

Преди да започнете лечение, или да се подложите на скъпоструваща козметична процедура, отделете време и се отървете от обидите.

Как да стане това? Джуна съветва да напишете на един лист всичко, което ви тежи, като обида, и като товар от миналото. След като го напишете, подгответе добре затъмнена стая, ако извършвате ритуала през деня. Изключете се от външния свят по всякакъв начин. Запалете свещ и започнете мислено да освобождавате съзнанието си от обиди, неспазени обещания и разочарования, които близки, любими или нелюбими хора са казали, или направили. Почувствайте лекотата и свободата, радостта от липсата на този товар…След това изгорете листа с обидите, който бяхте изписали преди това. Пожелайте щастие и здраве на хората, които са ви наранили. Кажете си, че от сега нататък нищо няма да е в състояние да разруши вашия вътрешен баланс. Повярвайте в мантрата, която трябва да казвате всяка сутрин от тук нататък – заслужавам щастието, което ще изпитам днес, заслужавам да съм здрав, силен, обичан човек!

Джуна казваше, че не може да се грижим само за здравето на тялото. Трябва да осигурим и спокойствие на духа.

Може да повтаряте този ритуал за изчистване от лоши емоции винаги, когато усетите, че имате нужда.

И за да е пълна програмата за цялостно подмладяване, Джуна препоръчва напитка, която прочиства тялото от шлаки и токсини. Напитката се нарича „Дюбаж“

Прочистването с Дюбаж се прави 3-4 пъти в годината. 3 дни преди и след използването на напитката се яде само лека храна, без прясно мляко, кисело мляко, яйца, масло, захар, бял хляб.

Самото прочистване е в продължение на седем дни, и се прави два пъти в годината. На 1, 3 и 5 и 7-я ден, се приема само чист ябълков сок с пулпи и растително масло. В 6, 8, 10, 16, 18, 20 и 22 часа се изпиват по 2 чаши ябълков сок. В 12 и 14 часа – една чаша сок и 100 г растително масло (зехтин). Сокът се приготвя само от качествени, домашни ябълки. Колкото е по-мътен, толкова по-добре. Растително масло е стръв за извеждане на шлаката и изчистване на лошия холестерол. По време на прочистването с напитката Дюбаж трябва да се правят упражнение, и да се прекарва колкото се може повече време навън. В случай на болка в стомаха се слага топла електрическа възглавничка.

Източник: sobesednik.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *