ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашни рецепти при заболявания на ушите

За шум и болка в ушите.

В ухото се слагат няколко капки сок от печен праз сокът да е топъл но не горещ.

Листенца от билката диво зеле се изстискват и след леко затопляне се капва в ухото.

Няколко капки леко затоплен зехтин се слагат в ушния канал (ако тъпанчето е здраво.

За гной ушите. Обилно се мажат ушите от вътре и от вън с алое вера гел. С това се лекува бързо.

Може да се използва и сок от алое. Слагат се 2 капки. Не повече. След 1 седмица ухото ще престане да тече.

За влошаване на слуха. В ушния канал с изсипва една чаена лъжичка зехтин. След това се слага памуче за да не изтече. Повтаря се докато осетите че слухът ви се е подобрил.

За шум в ушите. Изстисква се едно листенце от билката меча лапа. Повтаря се докато мине шумът. По този начин се регулира и кръвното налягане.

За писклив шум в ушите. В 500 г вода студена вода се накисва една супена лъжица от бял имел. Престоява една нощ и се прецежда. Преди пиене се затопля. Пие се 3 пъти на ден по 1 кафена чашка.

За шум в ушите. Използват се 2 или 3 капки тинктура от орника. Тинктурата се сготвя като сушени цветчета съотношение 1 към 10 се накисват в 30 г спирт. Престоява 14 дни.

За болки в ушите. Ако болката в ушите е от простуда може да помогне парна баня с лайка. Ако не е от простуда, Се приготвя следният чай: 6 или 7 наситнени кутийки от сънотворен маг. Врат няколко минути в 250 г вода. След изстиване се прецежда. Слага се по няколко капки в болното ухо многократно през деня.

Ще ви предложим няколко рецепти от народната медицина които ще облекчат болките ви: В пчелен мед се разтваря дестилирана вода. В съотношение 1 към 1 и се капва в топъл разтвор в болното ухо. Памучно тампонче се потапя в бадемово масло и се слага в ухото няколко пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *