ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН спрей / GinGira Zinc Pyrithione Spray

Съдържа цинк пиритион, вода, глицерин и емулсиращите компоненти coco-caprylate/caprate, cocoglycerides, cetearyl alcohol; без консерванти и оцветители

Предназначение

джинджира цинк пиритионДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН е медицинска козметика от ново поколение, предназначена за суха и раздразнена кожа на скалпа и тялото. Активният компонент – цинков пиритион, упражнява антибактериално и антимикотично действие. Спира растежа на патогенните микроорганизми, възстановява водния баланс на епитела и насърчава регенеративните процеси в повърхностния слой на кожата. Действа противовъзпалително, облекчава сърбежа и зачервяването, лющенето и напукването на кожата в проблемни зони като скалп, лакти и пети.

ДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН се препоръчва при единични събития като раздразнение след ухапване от насекоми, локални възпаления след епилация и бръснене, подсичане при бебета и възрастни след залежаване, при бактериални и гъбични инфекции. Подходящ е при трайни състояния със себорея, дерматит, екземи, невродермити, псориазис и розацея, витилиго, акне вулгарис. Облекчава кожата на ръцете при изсъхване поради често мокрене и миене. Подпомага възстановяването на изтощена и напукана кожа на пети, колене и лакти.

Как се употребява

ДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН се предлага под формата на спрей. Удобната опаковка дава възможност проблемните зони да се третират с лекота, без натиск и втриване. Третирането може да се извършва според потребностите до 6 пъти дневно. Преди напръскване мястото трябва да се почисти и подсуши. Препоръчва се при проблемен скалп третирането да се извърши вечер преди лягане, след измиване на косата. След напръскване корените на косата се масажират леко 2-3 минути и косата се оставя да изсъхне без изплакване до сутринта.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативно въздействие, които са последвали прилагането на ДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН.

Кога НЕ ТРЯБВА да се употребява

ДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН не се използва, ако кожата е наранена или с изгаряния. Да не се полага върху лигавици; пазете от попадане в очите или устната кухина.

Взаимодействие с други медикаменти

Цинковият спрей трябва да подейства самостоятелно върху проблемния участък на кожата. Възможно е съчетаването на продукта с други средства за терапия, като за възможното паралелно приложение следва да се изпълняват препоръките на дерматолог.

__

Усреднена цена в аптеките – 18 лв за флакон от 100 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *