Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Радиестезистът инж. Величко Трифонов: Пирамидата край Габрово чисти негативи и лекува депресия

Край Габрово има чудна пирамида, която лекува депресия. Пирамидата пречиства тялото от всичко лошо и помага на болните от асма


В близост до габровското село село Петко Славейково има чудна каменна пирамида. Тя там вече повече от 200 века.

Хора, които са я посещавали, казват, че помага при депресия и астма. Радиестезистът инж. Величко Трифонов уверява, че пирамидата край село Петко Славейково има освежаващи свойства и помага на организма да се пречисти и детоксикира.

Според него, преди години на върха на каменната пирамида е имало камъни. Върху камъните можело да се забележат отпечатъци на нещо, което много приличало на човешки крак. Казват, че само приличало на човешки крак, защото стъпалото било по-малко, и вместо пет, имало три пръста.

Не се знае дали пирамидата е издигната от древна цивилизация, както твърдят местните хора. Може да е дело на извънземни, съдейки по отпечатъците върху камъните.

Въпреки, че днес пирамидата е покрита с растителност от всякакъв роди и вид, очертанията ѝ все още може да се различат. На фона на живописната природа се забелязва величието на това древно място . Смелчаци, които са пренощували край пирамидата разказват, че сънищата им били много цветни, живи и почти пророчески.

Радиестезистът инж. Величко Трифонов съжалява, че никой от габровката община не иска да обърне внимание на този чуден природен феномен. Феномен, който не само е древен, но е и лековит. Лично той се е уверил с това, правейки различни изследвания около мястото.

Някойга, преди много години, когато в България лошите болести образували епидемии, хората от селото отивали в подножието на пирамидата, разказва Трифонов. Там се спасявали от такива тежки болести, като холера и туберкулоза.

Официалната наука може да докаже лечебните свойства на пирамидата, но никой от светилата в БАН нямал намерение да се нагърбва с подобна задача.

Радиестезистът твърди, че пирамидата доказано помага при асма и депресия, тъй като това е доказано от негови приятели, които са боледували от тези болести, посетили са пирамидата и са оздравели.

Край селото има църква, наречена на Света Петка. Водата от църквата носи облекчение на вярващите, които се оплакват от проблеми с имунната система, възпалителни заболявания и болести на сърцето.

Източник: standartnews.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *