Бабини илачи при проблеми с уринирането

За често уриниране (през 30 минути). Лечение чрез печена ябълка. На една средно голяма ябълка си изрязва вътрешността със семките и се изхвърля навън. Длъбнатината се запълва с една щипка с три пръста нишадър ябълката се изпича и когато нишадърът се разтопи се изяжда цялото. Лечението се провежда всяка сутрин преди закуска. След една седмица се усеща облекчение. Яде се до пълно излекуване. За затруднено уриниране.

В 500 мл вряла вода се слага една супена лъжица нарязани корени от гръмотрън. Вари се 10 минути. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден преди ядене и 4- ти път преди лягане.

За напикаване. Правят се вани на половия тракт с бял равнец и хвощ. За една вана се слага 30 г билки като се запарва 5 минути освен това на всеки 4 часа се пие чай от цариче. Могат да се правят допълнителни бани с готварска сол всяка вечер докато оздравеете на пълно.

В 500 мл вряща вода се запарва 100 г счукани семена от пъпеш, 4 ядки (счукани от праскова), по 30 г мечо грозде, липов цвят, маточина, плодове от шипка и корени от коприва. Киснат 1 час и се прецежда. Към запарката се добавя 200 г разтопен във водна баня мед. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша 20 минути преди хранене. Ако се спазва рецептата и указанията, няма да имате проблеми нито с уринирането и с ерекцията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *