ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С тази рецепта панкреаса става неуязвим: само две съставки и тялото работи като по часовник!

Здравето на панкреаса е от особено значение за работата на целия организъм. Заедно с черния дроб и жлъчката, панкреаса е един от най-неглижираните човешки органи

панкреаса
Много често забравяме колко важен орган е панкреаса. Пропускаме да се грижим за неговото здраве, и след това ни се налага да се справяме с тежки и хронични заболявания.

Храносмилателните проблеми могат да повлияят на здравето на целия организъм. Ето защо, те определено трябва да се решат, като първо се коригира диетата.

Когато са налице проблеми с храносмилателната система, често изпитваме болка в панкреаса. Има, обаче едно естествено средство, което подобрява функционирането на този орган – лененото семе.

Как да използваме ленено семе за лечение на панкреаса?

Направете си сами лечебна тинктура!

Нужно ви е само една супена лъжица ленено семе и половин чаена чаша вода.

Първо – направете лененото семе на прах или го счукайте ситно. Изсипете лененото семе в подходящ съд и добавете водата. Оставете да ври леко и на ниска температура в продължение на 5 минути. Охладете напитката. Прецедете. Приемайте така приготвената отвара половин час преди хранене, веднъж дневно. Желателно е да се пие сутрин. Но ако вашата закуска не е много богата, пийте ленената вода преди основното хранене.

Нашият панкреас е специален орган. Злоупотребата с алкохол, хормонални промени и различни заболявания могат да са причина за ужасното състояние тази толкова важна жлеза.

Но на първо място сред причините за различни заболявания на панкреаса са метаболитните нарушения. Добрият метаболизъм е не само здравословен, но той значително подобрява качеството на живот. Приемът на ленена отвара се справя отлично с подобряването на метаболизма. Тялото започва да работи като по часовник!

Не е необходимо да чакате, докато здравето на панкреаса изпадне в критично състояние. Дори и да не изпитвате болки, приемайте тази напитка като профилактична мярка.

Ако знаете други методи, които чрез които панкреаса може да бъде лекуван успешно, разкажете ни за тях в коментарите.

Източник: fitohome.ru

мумио shilajit
Природно средство за поддържане на добро здраве и жизнен тонус.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *