Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти против стенокардия

В 1 килограм мед се добавят 1 кг смлени лимони заедно с корите, 25 бр. счукани бадемови ядки, 25 бр. Кайсиеви ядки и 25 бр. ситно нарязани ядки от индрише. Смесва се добре и се взема по 1супена лъжица сутрин на гладно до изчерпване на количеството. Рецептата е изпробвана от много поколения.

Прясно мляко се сварява на водна баня след което се подквасва при умерена температура с лъжица кисело мляко. Прецежда се през тензух и това което протече през тензуха се смесва със сока на 2 лимона. Всяка сутрин на гладно се изпива по 1 чаша от този цвик и лимона. Реалният резултат настъпва след 40 дни.

Смесват се по 50 г цвят от лавандула и глог, листа от маточина, корени от дилянка, стръкчета от мащерка 30 г и 30 г от риган. От сместа се взимат 2 супени лъжици и се залива с вряща вода. Киснат 2 часа след което се прецеждат. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *