Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магданозът – вашия най-добър приятел! И още една причина да имате здрав черен дроб!

Магданозът е изключително растение, което съчетава в себе си полза за здравето и класически вкус – популярна подправка и доказан лечител!

магданозът

Магданозът може и трябва да се ползва изключително интензивно сега, когато расте и се развива без вредни стимуланти. С негова помощ ще може да прочистите и да приложите едно естествено и много вкусно лечение на черен дроб и бъбреци.

Известно е, че черния дроб има уникалната способност да се самопрочиства. Но, ако му се помогне – тогава вече той става не само прочистен, но и здрав!

Черният дроб е един от най-големите органи в тялото и изисква внимание, грижи и защита. В името на нашето здраве, както и за добрата работа на други органи и системи, черният дроб синтезира ензими, протеин, гликоген и изпълнява жизненоважните задачи за детоксикация.

Как да лекуваме черния дроб с помощта на природата? Знаем, че вероятно не винаги мислите за това. Напрегнатото ежедневие, работата или малкото свободно време означава, че много пъти не му обръщаме вниманието, което заслужава.

Друг сложен фактор е приемането на някои лекарства. Може би в момента вие също приемате някакво хапче за лечение на хронична болест, или просто защото се налага.

Не забравяйте, че лекарствата са склонни да претоварват черния дроб и въздействията могат да бъдат не много приятни.

Има много начини, по които черния дроб може да се напълни с токсини. Лош избор на храна, стрес, медикаменти и дори безсъние ще го накарат бавно да спре да изпълнява функциите си толкова ефективно, колкото обикновено.

Има един положителен аспект тук, обаче: вашият черен дроб е способен да се регенерира.

Проблеми като чернодробно заболяване на черния дроб отговарят добре на промените в начина ви на живот, по-добро хранене и ясното съзнание, че трябва да се грижите по-добре за себе си.

В днешната статия искаме да ви предложим две напитки, чрез които да подпомогнете работата на черния дроб: всеки ден пиете чай, приготвен от магданоз и мента. Много скоро ще забележите ползите.

Чай от магданоз и мента

1 чаена лъжичка магданоз (5 г)
1 чаена лъжичка прясна мента (5 г)
2 супени лъжици лимонов сок (20 ml)
1 чаша вода (200 ml)

Магданозът и ментата се слагат във врялата вода. Оставят се на огъня още 3-4 минути и се покрива съда с капак. След като изстине се овкусява с лимона. Пие се всяка сутрин. Колкото по-дълго време – толкова по-добре.

И още една рецепта!

1 ч.л. джинджифил на прах
1 лимон
50 гр. магданоз
0,5 л вода
1/2 ч.л. канела
1 супена лъжица ябълков оцет
50 гр. копър

1. Накълцайте лимона, ментата и магданоза.

2. Поставете след това всички съставки в подходящ съд, в който сте изсипали водата, която предварително е завряла. Варете 5-10 минути.

3. След като се охлади, сложете напитката в хладилника.

За да се постигне желания ефект, е необходимо да се комбинират използването на напитките и балансиран хранителен режим.

Източник: steptohealth.com

Опаковката на продукта Холимин
ХОЛИМИН: 3в1 – за жлъчка, черен дроб и излишни килограми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *