Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бъркотията у дома ще издаде всичките ви тайни: разберете що за човек е по реда и чистотата в къщата

Бъркотията у дома се случва. И по-добре да се случва само понякога, и не навсякъде, защото това може да разкаже много за нашия характер

бъркотията у дома

Някой не си оправя леглото, друг не си мие чиниите и разхвърля нещата си навсякъде… Всеки човек има такава малки, неблагоразумни постъпки. Може би ще се изненадате, но няма нищо лошо в това, ако е временно. Проучванията са доказали, че прекомерното фиксиране върху чистота може да е сигнал за обсесивно-компулсивното разстройство. Но и прекомерно мърлявото жилище може да разкаже много за личността на обитателя.

Днес ще ви разкажем каква е връзката между най-честите недостатъци в спазването на чистота и характера.

1. Неизмита чаша от кафе на масата

В този човек се крие диктатор. Това е човек, който обича да наблюдава и управлява ситуациите. За всичко има план и обяснение. Такъв човек е много труден за общуване, нетърпелив и амбициозен. В живота може би ще постигне велики неща, но някои малки жестове на разбиране и съпричастност ще са трудни за него.

2. Неизмити чинии

Такива хора обикновено са много общителни и имат много приятели. Но неприятното за тях е, че те рядко мислят за бъдещето и предпочитат да се носят по течението.

3. Чорапи под дивана

Може би ще си кажете – какъв кошмар! Защо слага чорапите там? Защо е необходимо да се дишат изпаренията от мръсните чорапи, захвърлени къде ли не…

Психолозите казват за хората, който си разхвърлят чорапите навсякъде, че това са хора доста пестеливи. Те не хвърлят пари на вятъра. И най-вероятно могат да ви научат как да оцелеете последните дни, преди заплата, дори и само с два лева в джоба. Колкото и да се цупят дамите, колкото и да не са съгласни, мъже които захвърлят чорапите си на най-невероятни места, са мъже-домошари.

4. Неоправено легло

Кариеристи, добри професионалисти и надеждни наемници. Хората, които нямат време или желание да си оправят леглото умеят добре да си планират времето. В напрегнати ситуации знаят как да реагират и правят разумен избор между две предложения.

5. Прашни и мръсни прозорци и первази

Този човек е склонен към депресия и самота. Мръсотията по прозорците показва подсъзнателно желание човекът да бъде в сянка, за да се скрие от света. Той разполага с голям творчески потенциал. Най-вероятно ще успее в творческия сектор, но само не се поддаде на летаргията, в която често изпада.

6. Трохи в леглото

Нека си признаем – всички обичаме да похапваме в леглото. Tрябва да сте голям сухар, ако поне веднъж не сте го правили. Тук няма кой знае какво да се каже – това са хора, които обичат комфорта и знаят как да си угаждат.

7. Разпръснати пакети, чанти, торби

Артистичният безпорядък говори за това, че такъв човек е готов във всеки един момент да промени живота си, без значение в каква посока. И, да – той много обича промените. Такъв човек винаги живее в очакване на чудото и много мечти за красивото бъдеще. Но желанието обикновено не е подкрепено с действия.

8. Мръсна тоалетна

Най-вероятно това е един много наранен човек. Има много оплаквания и грешки, които той носи, сякаш са тежък товар. Трудно му е да затвори вратата към миналото.

9. Мърлява баня

Собствениците на мръсни бани са наивни и доверчиви, като деца. На тях винаги трябва да им се казва какво да правят и те постоянно търсят подкрепа в другите хора. Възможно е да измият нечия чужда баня, но не и своята. Такива са и в живота. Може да направят много за другите, но нищо за себе си.

Отделните фрагменти са приемливи и разбираеми. Но, една цялостна картина на мръсно и занемарено жилище не говори добре за когото и да е – какъвто и да е.

Както стана дума още в началото – на всеки се случва да си разхвърля и занемари къщата. Но, все идва един момент, в който е наложително да се въведе ред и чистота в хаоса.

Истината е, че бъркотията у дома започва от главата. Затова, ако работи върху себе си, ако пречистим и подредим мислите си, ако сложим в ред чувствата си – ще има ред и у дома.

И не вярвайте на писанията, според които гениите имали разхвърляни къщи и не обичали кой знае колко чистотата и порядъка. Едно е да си разхвърлям, съвсем друго е да си мърляв…

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *