Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дейвид Алън: За 2 минути може да помогнете на здравето си и да промените живота си!

Можем ли за две минути да се погрижим за здравето си? Да, като проведем разговор с лекар или си запишем час за посещение, което толкова дълго отлагаме

две мминути

Едно от най-сериозните състояния днес – затлъстяването, много често е факт заради нашето постоянно отлагане.

Днес ще направя нещо добро за здравето. Денят минава и заминава, а доброто за здравето е просто едно добро пожелание и желание.

От понеделник! от началото на месеца! Следващата седмица… Все от нас по един или друг повод си е поставял подобни срокове. И повечето от нас са се проваляли.

Запомнете! Няма по-добра грижа за здравето от редовната грижа за здравето!

Без значение какви оплаквания имате – дали страдате от наднормено тегло или искате да откажете алкохола. Няма значение дали за подобряване на вашето здраве е по-добре да ходите пеша, да спортувате или да спазвате специален хранителен режим.

Във всички случаи – НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ!

Обаче, сега не му е времето. Нямам пари. Не знам как… Скучно ми е сам! Оправдания, оправдания, оправдания!

Отлагането е най-големият враг на съвременния човек. Днес дори и болестите бързат – идват бързо, бавно си отиват…

Не бъркайте отлагането с обикновения мързел. Мързелът – това е, когато просто не искаш да правиш нищо и дори не се тревожиш за това. В случай на отлагане, осъзнавате важността на случая, но не бързате да направите каквото и да е, защото нямате настроение, или просто защото Сатурн е ретрограден.

Lekuva.net е пълен с добри рецепти и съвети, които ако бъдат приложени – сега, веднага и достатъчно дълго време, мога значително да подобрят здравето и самочувствието ви. Затова не отлагайте!

В резултат на постоянното отлагане се влошава здравословното състояние, намалява нивото на жизнена енергия, човек става раздразнителен и много нервен.

И се образува една спирала, от която излизане няма – отлагане, трупане на задачи и задължения, стрес, наднормено тегло.

За щастие, умни хора постоянно мислят как да решат проблема с отлагането

Дейвид Алън е един от най-известните, в тази област. При последното си посещение в България, неговите лекции бяха отразени от стотици желаещи. Дейвид Алън дългогодишен консултант по управление на времето и автор на няколко бестселъра в тази област. Той е и създател на редица програми за увеличаване на продуктивността.

В най-общ вид правилото за двете минути е много просто – ако нещо, което трябва да се свърши, отнема по-малко от две минути – свършете го сега и веднага!

А по-подробно планът за действие изглежда така:

  • направете списък с важните неща, които трябва да свършите днес;
  • започнете от онези, които изискват най-малко време;
  • ако задачите са няколко, разделете ги на първа тройка, втора тройка и така нататък.

Как това правило работи за здравето? Много просто! Забравете, че вашата най-главна, отговорна, важна и задължителна задача е да опазите здравето си. да, тя съществува като такава, но вие трябва да започнете от нещо не чак толкова важно. Като това да се движите по 15 минути на ден. След седмица ги направете 30, а след още седмица – цял час. След още седем дни навярно ще забележите (ако сте последователни и изпълнителни), че сте отслабнали. Може малко да е, но това е една добра крачка за вас. Това ще ви амбицира да започнете някакъв хранителен режим, или да пиете полезен чай.

Разберете – все отнякъде трябва да се започне! Колкото повече успехи трупате, толкова по-мотивирани ставате! Затова – започнете да ходите пеша или да тичате по 15 минути още от утре!

Бъдете здрави!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *