Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Олга Бутакова: Топ 20+ от най-добрите начини да се разболеете от рак

Олга Бутакова е лекар с 25-годишен опит. Тя е създала няколко ефективни методи за пречистване на черния дроб, бъбреците и лимфната системи с помощта на различни домашно приготвени препарати

 

Олга Алексеевна Бутакова, въпреки отричането на необходимостта от прочистване на тялото от официалната медицина, смята че замърсяването на вътрешните органи от бактерии, паразити, токсини и примеси значително влошава работата им. Ето защо е нужно да се прочистват редовно.

Олга Бутакова
Олга Бутакова

 

Днес обаче Олга Бутакова, станала известна в половината свят със своите оздравителни методи, предпочита да привличе вниманието ни с Топ 30 начина, с помощта на които може да се разболеем от рак.

Сигурно защото непрекъснатото повтаряне на диетолози и медици колко важно е да променим някои навици, за да не се разболяваме от рак, не дават резултат.

И за да не губим повече време, ето една малка част от онова, което е възможно да ни разболее от рак.

20+ лоши съвети

1. Водете заседнал начин на живот. Лежете на дивана и не мърдайте! Колкото по-малко се движите, толкова по-застояли процеси се извършват в организма.

2. Влезте в солариума, отидете в Турция или Египет на плаж, правете редовно слънчеви бани под палещите лъчи на слънцето. Все още не е намерен по-добър начин от този да получите рак на кожата. Задавали ли сте си въпроса защо арабите покриват цялото си тяло с леки памучни дрехи?

3. Изберете жилище в близост до високоволтови електропроводи. Това е отличен начин за самоубийство. Също така е полезно да живеете в близост до замърсени улици и булеварди. О, и да не забравяме! По-полезно е да се диша въздух наситен с химически изпарения.

4. Ползвайте микровълнова фурна и не спирайте да говорите по мобилния телефон. Не изключвайте телевизора и задължително заспивайте с лаптоп, или в краен случай – таблет. Защитни устройства срещу вредни смущения не са ви нужни!! Те само ще намалят риска от заболяване наполовина.

5. Яжте само пържени храни

Никога не яжте сурови зеленчуци и плодове – дори и под страх от смъртно наказание. Те съдържат много витамини и ензими, които са опасни за здравословното развитие на бъдещите тумори.

6. Не пийте вода! Особено такава, която веднъж е преварена, след това замразена, размразена и прецедена. Кока-кола, фанта, спрайт, бира и алкохол на корем- всеки ден, поне по литър!

7. Дори и да настинете – самолекувайте се. Най-добре с антибиотици.

8. Със сигурност трябва да забравите за всякакви начини за подобряване на имунната система. Закаляване, пости, хранителни режими – по-добре забравете за тях.

9. Купувайте храни само от големите супермаркети, особено такива, които съдържат хранителни консерванти като E125, 510, 513, 527. Те предоставят благоприятна среда за развитието на рак.

10. Дори и да имате възможност – не купувайте храни от разни баби по пазарите. Само салами от Кауфланд и кроасани от Била! В никакъв случай не се поддавайте на разни вредни импулси да си отглеждате храната сами!

11. Пушете! Най-малко по една кутия на ден!

12. Алкохолът е свещен! Това твърдение дори не подлежи на обсъждане!

13. Яжте пилешко – то е пълно с хормони на растежа, които могат да доведат до развитието на бъдещите тумори. И свинско, също … Не накисвайте месото преди готвене – полезните за рака хормони се разтварят във водата!

14. Яжте бяла захар – няма по-добър тор за бързото нарастване на тумора. Яжте много от нея! Никога не използвайте мед и плодова захар. Те са по-малко опасни.

15. Пийте кафе до 3 чаши на ден – така ракът идва 2 пъти по-бързо! Особено при жените – 68% повишен риск от рак на гърдата. Просто супер!

16. Жените никога не трябва да кърмят децата си! Гърдите трябва да бъдат защитени. Така риска от рак на гърдата се увеличава с 6 пъти!

17. Стресирайте се! Ядосвайте се и за най-малкото! Не лекувайте депресията!

18. И да не ходите никога на масаж! Много е вреден! Масажът раздвижва кръвта и възпрепятства разнасянето на метастазите по тялото.

19. Жените да се гримират. Днес гримовете имат почти толкова консерванти, колкото не сте и предполагали!

20. Зъбите трябва да се почистват само паста за зъби с флуорид. Той е много мощен канцерогенен. Невероятен стимулант на рака!

И един бонус – пушени меса, салами, сол – в изобилие. Така кръвта ще стане гъста и по-малко подвижна! И задължително салама и пушените меса да ги комбинирате с една заводска филия хляб, дебело намазана с маргарин!

(При изготвянето на тези 20+ лоши съвети са използвани данни от онкологичния доклад на Световната здравна организация, представен през 2015-та година и съдържащ 517 страници, както и статистически изследвания на 11 страни от целия свят)

Източник: www.uzmed.info

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *