Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ани разкрива тайните си: Ето как да имате красив и стегнат бюст!

Нашата читателка Ани П. ни изпрати изключително полезни съвети за красив и стегнат бюст. Дамата разкрива, че е на 36 години и е майка на едно дете. Както сами се досещате, тя спортува редовно и се храни здравословно, за да има не само красив бюст, но и стройно тяло. Вижте какво ни пише Ани:

„За да поддържаме кожата в тази област свежа, а мускулите стегнати, имаме нужда не само от редовна

стегнат бюст
Съвети за стегнат бюст

гимнастика, но и от правилно подбрани храни.

Спор няма – здравословното хранене оказва влияние не само върху здравето, но е фактор и по отношение на красотата. Няма жена, която да не мечтае за красиво и съблазнително деколте. Не става дума за големината на бюста, което е строго индивидуално, а за цялостния вид на тази част от женското тяло. Истината е, че на гърдите им трябва съвсем малко, за да се отпуснат. В буквалния смисъл на думата. А драстичните диети и рязкото отслабване са един от най-големите врагове на хубавия бюст.

Ето какво трябва да знаете и спазвате, ако искате гледката в огледалото, когато застанете пред него, да ви радва. Пък и не само вас.

Какво да избягвате?

На първо място – прекалено големите колебания в теглото. Имайте предвид, че при бърза загуба на килограми се отпуска съединителната тъкан, което пък придава на гърдите увиснал вид. Освен това, ако сте били продължително време с наднормено тегло, то е напълно възможно да имате разтягане и разкъсвания на тази тъкан, което проличава при отслабване. Жените с големи гърди са по-застрашени от увисване на бюста, затова и трябва да бъдат още по-внимателни.

Подходящ хранителен режим

Кожата и мускулите в тази област ще запазят дълго своята форма, ако спазвате балансиран хранителен режим. Това, върху което трябва да наблегнете в своето меню, са зеленчуците и плодовете, тъй като те са богати на естествени витамини и минерали. Най-добре е да ограничите приема на животински мазнини и особено консумацията на червено месо.

Бъдете внимателни също така с алкохола и кафето, а солта заменете с подправки. Не бива да прекалявате и със сладкишите. Храните, които трябва задължително да присъстват всеки ден на масата ви, са кисело мляко и различни млечни продукти, зърнени култури, зехтин, яйца, червени зеленчуци. По възможност яжте риба поне 3 пъти седмично, а вода пийте в огромни количества.

Допълнете вашата диета с пчелно млечице, което видимо подобрява външния вид на бюста. Полезни са още пшеничните зародиши, червеното грозде, салвията, овесът, кимионът и соята.

Гимнастика – само със сутиен!

За да я правите обаче, трябва задължително да имате спортен сутиен. В никакъв случай не правете упражнения без сутиен, дори да сте с малък бюст. Спортният сутиен е необходим, за да предпазите гърдите от травми.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *