Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да живеем, за да не се разболеем от рак: 5 съвета от доктор Дуайт Маккей

Доктор Дуайт Маккей е водещ експерт по онкологични заболявания, и е убеден, тези малки неща способстват за запазване на здравето и живота

Хората, които страдат от рак и се борят с тази болест, ще дадат всичко, за да имат възможността да се предпазят от тази болест.

Дуайт Маккей
Доктор Дуайт Маккей

С това не може да се спори. По-добре е да знаем как да се предпазим, отколкото да търсим начини да се излекуваме. Добрата новина е, че има начин да предотвратим появата на рака. И тези пет метода са изпробвани от хора, болни от рак, но в ремисия. Те са ефективни за здравите хора, защото благодарение на тях, ремисията им е продължила по-дълго. Така казва д-р Дуайт Маккей, сертифициран специалист в изследването и лечението на рака и автор на здравословни диета.

Д-р Дуайт Маккей предлага да се следват тези прости правила. Не трябва просто да ги прочетете, а да ги превърнете в свой стил на живот. Като лекар, който е изправен всеки ден и се бори рака, д-р Дуайт Маккей твърди, че неговите съвети наистина работят – не само за неговите пациенти, но и за всички, които желаят да ги приложат.

В крайна сметка, защо просто не предотвратим болестта, вместо да я лекуваме?

1. Отървете се от стреса

Хроничният стрес потиска работата на имунната система и благоприятства развитието на инфекции. Стресът е горивото за рака, а захарта е неговата храна. Захарта и стреса са свързани. Няма ли стрес, няма захар, няма и рак.

Намерете вашия метод за освобождаване от стреса – йога, разходки, спорт, медитация, пеене. Каквото е – само не стойте на едно място и не страдайте. Ако вашият метод за релаксация е телевизора, дивана или екрана на компютъра – веднага си намерете ново средство за разпускане.

2. Пазете се от мухъла!

„Микотоксините и афлатоксините, които се съдържат в мухъла – това са най-известните в света на науката канцерогени“, – каза д-р Маккий. Ако имате у дома място, което е източник на мухъл – направете всичко необходимо, за да се отървете от него.

3. Спортувайте!

Потта ще удави рака! Това казва д-р Маккий. И в неговите думи има смисъл!

Според изследване на Университета на Небраска (САЩ), посещението на фитнес помага за предотвратяване и победа на рака. Учените изследват данни от 16 пациенти с рак, които са победили болестта – до тримесечен курс на лечение и след това. Те сравнили броя на здравите имунни клетки, които могат да борят раковите клетки, както и онези, които не можели да свършат тази работа.

Установено било, че негодните имунни клетки били повече, преди да се започне редовно спортуване. Три месеца по-късно броят на „лошите“ клетки е намален с 15%.

4. Стани доброволец!

Доказано е научно, че чрез предоставяне на безкористна помощ на други хора (например, като доброволец), се увеличава функционалността на имунната система. „Важно е, и е полезно за здравето, постоянно да правим нещо, което носи удовлетворение, – казва д-р Маккий. – И няма нищо по-подходящо от безвъзмездна и добросърдечна помощ за хората „.

5. Витамини, витамини, витамини!

Навярно вече сте уморени от това да ви се повтаря колко полезни са витамините. Но витамин D е много важен за организма като цяло – и за предотвратяването на рака, в частност. Проблемът е, че най-вероятно няма да го получите в достатъчни количества от храната. Коригиране на ситуацията може да се случи ако прекарвате повече време на открито – достатъчни са 10 минути в денонощието.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *