Психологически тест: изберете своя гребен и разберете какво ви различава от другите жени

Характерът на различните жени се влияе от почти всичко, което ги заобикаля

жени
Психологически тест: изберете своя гребен и разберете какво ви различава от другите жени

Каква е тя: кариерист или грижовна майка, наивна романтичка, разбивачка на мъжки сърца или вярна само на един мъж? Това може да разберете след като изберете един от гребените, показани на картинката.

Направете този необикновен психологически тест, който отнема само минута, но може да ви каже толкова много интересни неща… Просто изберете гребен на изображението и прочетете какво означава. Разбира се, трябва да изберете нещо, което ползвате сравнително често.

1. Нимфа

Вие сте самото въплъщение на женственост и нежност. Хората са истинско вдъхновение за вас. Имате срамежлива, сладка усмивка, мек глас и добри обноски, с които очаровате другите. Не сте склонни да се намесвате в делата на другите. Рядко прекъсвате събеседника си или си позволявате ненужни спорове.

Дрехите, които носите, подчертават вашата женственост.

Не може да работите в офис или завод. Вие се разбирате чудесно с деца. Креативна личност сте. Нужно ви е творчество.

Здравето ви страда заради прекалената ви емоционалност. Имате чувствителна кожа, която често ви създава проблеми.

2. Независима амазонка

Вие защитавате своето мнение, не се отклонявате от принципите си. Приятелите ви могат да разчитат на адекватна оценка и трезв поглед върху ситуацията. Истинско удоволствие е за всеки да има приятел, като вас. При мъжете стоите на равни начала, не обичате да променяте техните слабости, затова просто си тръгвате. Вие сте доста независими и самодостатъчни.

Гардеробът ви може да се определи с две думи – скромен и удобен.

Възможно е да ви мъчат чести главоболия, които да преминат в мигрена, ако не им се обръща внимание. Обръщайте внимание и на здравето на костите, и най-вече – на ставите.

3. Очарователна наивна душа

 

Сред другите жени вие се откроявате с вашата доброта и откритост. Някои ви мислят за глупачка, но това е само защото душата ви е дълбока и светла. Вие не таите злоба и не сте източник на отрицателни емоции. Това ви помага да живеете в хармония и мир.

Вие сте голяма домакиня, винаги топло посрещате гостите. Да бъдете майка – това е най-голямото щастие за вас. Сред всички видове жени вие сте най-мъдрите, защото притежавате истинска, вродена мъдрост.

Възможно е да имате проблеми от гинекологично естество, както и да страдате различни заболявания на белия дроб. Помислете за превенция.

4. Минималистка

Най-вероятно вие обожавате съвършения ред и чистота. У дома всичко трябва да е подредено. Ред трябва да има в емоциите, мислите и чувствата. Не претрупвате пространство с ненужни неща. Управлявате финансите си много добре. Пътешествия, образование, личностно развитие, здраве – ето за какво сте готови да похарчите своите спестявания.

Около вас няма случайни хора. Мъж и приятели избирате много внимателно. „Нищо повече!“ – това е мотото ви в живота. В гардероба си имате само качествени и практични дрехи, както и удобни обувки.

Може да бъдете изненадани от внезапно сполетяла ви депресия или нервна криза. Винаги ще има нещо, което ще развали спокойствието и реда около вас, затова намирайте време да разпускате – медитация и йога са идеални за вас.

5. Любителка на приключенията

Вие сте лекомислена, но и свободна. Ако трябва да правите дълго време едно и също нещо, да работите дълго време еднообразна работа, или да бъдете с един партньор, това ще ви докара меланхолия. Поради тази причина често експериментирате с външния вид, местите мебели, сменяте приятели. Не е нужно да имате ясно мнение за всичко, защото то се променя със скоростта на светлината. Хората не могат да се адаптират към вас. Това се отдава само на неколцина от най-добрите ви приятели.

В допълнение, притежавате много предимства. Излъчвате доброта и винаги сте готова да помогнете. Вие имате много свободно време, сменяте работата си често, склонна сте да експериментирате.

Затова не се учудвайте ако ви мъчи язва или друго заболяване на стомашно-чревния тракт.

6. Консервативна жена

Стабилността е най-важното за вас. Вие непременно ще направите нещата по свой собствен начин, оставайки верни на своето мнение и вкусове. Всякакви промени и нововъведения ви причиняват дразнене и стрес. Приятелите ви мислят, че сте достатъчно консервативна, защото трудно може да бъдете измъкнати от зоната ви на комфорт.

Вие трябва да станете по-гъвкави и понякога да пробвате нещо необичайно и ново. Това се отнася до стила на живот и отношенията с близките ви хора. Няколко експеримента са в състояние да ви докарат доста ярки усещания.

Проверявайте състоянието на щитовидната жлеза, следете и кръвната захар, защото са възможни здравословни проблеми именно от такова естество.

7. Бизнес дама

Вие държите всичко под контрол. Затова не е чудно, че заемане на ръководна позиция в семейството и работата. Силата и енергията, с която минават през живота, често кара хората да спазват дистанция, защото не са много сигурни какво ще ги сподели. Сигурно заради това имате малко на брой, но верни приятели.

Предпочитате строгите прави силуети на дрехите, луксозни материи и аксесоари. Вие винаги изглеждате стилно и модерно.

Непрекъснато декларирате вашия недостиг на време, така че връзките са нещо много проблематично във вашия живот. Имате високи очаквания и изисквания, затова е възможно да откриете любовта в една по-зряла възраст.

Следете за здравето на черния дроб и жлъчката. Възможно е или да сте много слаба, или да имате излишни килограми, и това да е причина за високо или ниско кръвно, и свързаните с тях усложнения.

Източник: woman.ru

Оценете статията
Оценка 2.8 от 18 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.