Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Когато в дома има болен: прочистване на енергиите по метода на Джуна

Вярата е в състояние да помогне винаги, казваше Джуна. Вярата в Господ, и най-вече вярата в нас самите

Джуна

Джуна беше необикновена жена, с необикновена съдба. Лечителката не спря да помага на нуждаещите се дори в най-тежките и скръбни за нея години – времето, което прекара в самота след неговата смърт.

В продължение на дълги месеци тя се грижи за сина си, който е пострадал от тежка катастрофа. Нейният начин на лечение, наречен „терапевтично докосване“, постоянните молитви, прочистването на помещенията, и най-вече – Вярата, ѝ помагат да задържи любимия си човек жив по-дълго, отколкото са прогнозирали лекарите.

Когато синът на Джуна-Вахтанг умира, тя е шокирана. Всяка събота Джуна ходи до гробището, въпреки че смята, че: „Смъртта не съществува, ние винаги се връщаме на този свят, под една или друга форма“. Без живота на сина си лечителката губи смисъла на своя собствен живот и… умира.

Вярата ще ви даде криле!„, казваше Джуна. Хармонията вътре в нас е немислима без хармонията около нас.

Днес събрахме за вас съветите на великата лечителка Джуна за пречистване на дома, в който има болен човек.

Може да вярвате, че това ще помогне, и този метод действително да проработи за вас. А може и да не повярвате. Може да подминете и след време да съжалите, че поне е трябвало да опитате…

 

Първо, почистете навсякъде. Пометете пода, стените, тавана. Измийте прозорците. Изхвърлете всичко старо и ненужно. Оставете само най-необходимото. В дома е най-добре да няма други цветя, освен мушкато. Мушкатото и здравецът са цветя, които имат необикновена сила за славянските народи. Не се разрешава да има стръкове и изкуствени цветя. Една саксия да е, но в нея да има здраво и силно цвете.

Всяка седмица почиствайте пода, ако е възможно, или част от мебелите със солена вода. Със солен разтвор задължително се почистват откритите части – двор, стълбищна площадка и тераси.

Прочистване на енергиите по метода на Джуна, когато в дома има болен

В стаята ба болния трябва да има само онова, което е необходимо. Нищо излишно. Добре е болният да лежи на легло, което има въздух отдолу – легло на четири крака, а не от тези, модерните, които приличат на ковчег, според Джуна.

Излишно е да се напомня, че трябва всеки ден да се чисти и проветрява тази стая. Под леглото на болния се посипват кристали от морска сол. Те имат способността да абсорбират отрицателната енергия. Няколко кристалчета са достатъчни, не е нужно да посипвате цяла шепа, или повече.

Солта се сменя всеки ден. Всеки ден в стаята трябва да се прави запарка от следната билкова смес – лайка, бял равнец и босилек. Босилекът е много силна билка, която активира човешките способности, защитава и предотвратява изтичане на силите.

Босилекът носи смелост, подобрява психическите способности, насърчава помирението след кавга.

Привлича късмет, любов, радост и здраве. Джуна препоръчва масло от босилек да се използва от хора, които са психически и емоционално уязвими.

Запарката се прави в близост до леглото на болния. Изсушените растения се поливат с топла вода и се дишат изпаренията – директно, или просто се оставят до леглото.

Всяка вечер мажете челото на болния с тампон, натопен в чай от жасмин. Жасминът е символ на Луната. Жасминът стимулира и предпазва от появата на физиологични, психологични проблеми, дължащи се на преразход на силите. Той помага на тялото да функционира по-добре, развива психическите и умствени способности. Чай от жасмин е много добро средство за хора, прекарали инсулт, или страдащи от Алцхаймер, казва Джуна.

Това е всичко, което трябва да се направи. Вяра, чистота и малко подходящи билки могат да донесат спокойствие в дома, в който има болен.

Източник: otvet-sovet.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *