Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Превенция на рак на простатата, рак на яйчниците и рак на дебелото черво с едно-единствено средство!

Рак на простатата, рак на яйчниците и рак на дебелото черво – едва ли има човек, който да не е чувал за тези ужасни болести

 рак на дебелото черво
Превенция на рак на простатата, рак на яйчниците и рак на дебелото черво с едно-единствено средство!

 

Рискът от развитие на рак на простатата, рак на яйчниците и рак на дебелото черво се увеличава с възрастта. В групата с висок риск са хората след 50 години.

Трябва да се запомни и разбере едно-единствено нещо: има средства за предотвратяване появата на злокачествени клетки в тялото!

Днес ще научите за едно от най-достъпните – джинджифил. Кой не знае, кой не е чувал за джинджифила… Сигурно повечето от вас ще кажат, че джинджифила не действа. Най-вероятно това са хора, които в продължение на три дни са употребявали джинджифил, и след това са се отказали. Или такива, които са болни и много добре знаят, че джинджифила няма да ги излекува!

Да, нито една храна не лекува! Куркумата, джинджифила, алоето и още много природни средства се използват за превенция, предпазване от тези заболявания. Или участват много активно по време на ремисия.

Запомнете – много по-добре е да се предпазите от заболяването, отколкото да го лекувате!

Поради тази причина днес научно и алтернативно ще обясним как и защо трябва да приемате джинджифил, за да се предпазите от рак.

Корен от джинджифил се продава навсякъде, но малко хора разбират колко ефективен е той като лечебно растение.

Как да използвате джинджифил за превенция на рак на простатата, рак на яйчниците и рак на дебелото черво

Противораковите свойства на джинджифила са доказани от множество изследвания. Апоптозата на раковите клетки (т.е. общата им загуба) се наблюдава при хора с рак и активна ремисия, които са приемали 100 грама корен от джинджифил дневно в продължение на един месец. Предполага се, че голямото количество антиоксиданти и други активни съединения в състава на джинджифила, допринася за унищожаване на вредни клетки.

Задължително е да използвате джинджифил за превенция на рака! Какво означава това?

Това означава всеки ден или поне през ден да пиете чай от джинджифил. Презлятото може да го комбинирате с други билки и корени и да си направите чудни студени напитки. През зимата чай от джинджифил ще ви пази от сезонните болести и неразположения. Колкото по-често и в малки дози употребявате джинджифила, толкова по-добре. Този полезен корен повишава имунитета, активира обмяната на веществата и е мощен природен антибиотик.

Защо трябва да се пие чай от джинджифил всеки ден, в малки дози?

При рак на простатата и рак на дебелото черво се използват много токсични лекарства, които могат да навредят на всички системи на организма. Джинджифилът няма токсични ефекти – напротив, той премахва вредните вещества и стимулира работата отделителната система.

За профилактика и за поддържащо лечение на рак може да се използва пресен джинджифил. Джинджифил на прах – само в краен случай.

Можете да си приготвите сок от джинджифил с добавка на сезонни плодове и зеленчуци: 5 см пресен корен от джинджифил се поставя в сокоизстисквачка, заедно с ябълки и целина. Джинджифилът ще придаде обичайния вкус и аромат на напитката, като ползите от използването на тази напитка ще бъдат огромни!

Най-добре и най-полезно за организма е да се прави чай от джинджифил. Най-често количеството джинджифил, което се използва е колкото кутрето. Две такива ситно нарязани пръчици се заливат с 500 мл. вода. Прави се чай, който се овкусява с всичко, което обичате, но не и със захар.

Превенцията е по-ефективна от което и да е лечение. И, както много често се случва – най-добрите средства за това са точно тези, на които обръщаме най-малко внимание.

Източник: www.ayzdorov.ru

B17 Комплекс Форте: витамин Б17 (B17 100 мг.) + рейши, чага, облепиха, корен от глухарче и джинджифил

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *