ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази рецепта действа по-добре от лекарство при махмурлук! Приготвя се за аламинут!

Има много средства, които може да се използват при махмурлук. Днес ще ви представим рецептата за едно страхотно домашно лекарство

махмурлук

Без значение дали е зима или лято, състоянието на махмурлук може да вгорчи живота и на най-здравия човек. Ето защо не е добра идея да прекалявате с алкохола. Но, ако злото вече е сторено, налага се да бъде поправено.

Колкото и забавно да е миналата вечерта, на сутринта се налага да се освободите от главоболието. И то по възможно най-бързия и ефикасен начин. Средството, което ви предлагаме днес е добре да се приготви предварително и да се съхранява на подходящо за целта място. Тази рецепта лесно заменя всякакви скъпи фармацевтични аналози.

Всеки от нас поне веднъж в живота си е изпитал болезнените симптоми на махмурлука. Главоболие, виене на свят, гадене, жажда и сухота в устата. Понякога се случва така, че се събуждаме с тези симптоми, без да сме употребили алкохол. Лечебния прах, чиято рецепта ще ви кажем след малко, ще ви помогне и в тази ситуация.

Ако нямате никакви хапчета за главоболие, нито дори сок от зеле, или лимонов сок, отговорът е прост – тази рецепта ще ви помогне. както сами ще разберете, да се направи домашен аналог на Алка-Зелцер никак не е трудно, и най-важното – тази рецепта наистина работи!

За да си направите това ефективно средство за борба със сутрешния махмурлук, трябва да си набавите 4 съставки. Никак не е трудно да се снабдите с тях – продават се или в магазините за хранителни стоки, или в здравословен магазин.

Основното нещо, която не бива да забравяте, е да спазвате с точно пропорциите на съставките.

Рецепта за домашна Алка-Зелцер за борба с махмурлука

Необходими продукти:

1/4 чаша лимонена киселина
1/2 чаша сода бикарбонат
1/2 чаша фруктоза
3 супени лъжици нишесте (или картофено брашно от здравословните магазини)

Всички съставки се смесват старателно и се съхраняват в чист и сух съд.

Достатъчно е да се разтвори една чаена лъжичка от сместа в чаша вода. Ако махмурлука е много напрегнат и силен се приема по една чаена лъжичка на всеки два часа. Водата, в която се разтваря домашното лекарство е добре да е леко топла.

От количеството съставки, които ще използвате, се приготвят 60 дози. Лекарството стига за дълго време

Ако не пиете алкохол редовно, от какъвто и махмурлук да страдате, три дози за деня ще ви оправят главата. Тази смес ще помогне и на черния дроб – естествения филтър, който очиства организма през целия ден от всички видове токсини, включително тези на етиловия алкохол, съдържащ се в спиртните напитки.

Ако поддържате здрав черния си дроб ще може по-лесно да се справите с махмурлука. Заради здравия черен дроб ще имате и по-малко неблагоприятни последици. Затова, колкото и да сте пили, както и да сте прегрешели, помогнете и на черния дроб, като използвате някои от тези класически средства за борба с махмурлука.

Ако сте голям и разумен човек, в никакъв случай не вярвайте в твърдения от рода на „клин-клин избива“. Махмурлук не се оправя с алкохол!

Пийте вода. Много вода. Студена, топла – както ви е вкусно. Добавете към водата лимонов сок и мед за разнообразие.

Освен вода може да пиете и зелен чай. Тази напитка се справя много добре с токсините и облекчава алкохолната интоксикация.

Доматения сок с разбит в него жълтък от яйце е едно от най-добрите предложения за борба с махмурлука. Ползва се от десетилетия в страни като Англия, Индия и Нова Зеландия.

Чистият пилешки бульон, без много сол и с екстра лимонов сок е най-добрия приятел по време на махмурлук.

Разбира се, най-добрата рецепта против махмурлук е да не се пие. Но, ако все пак се случи, гледайте да имате това надеждно средство под ръка.

Източник: www.aif.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *