Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 начина за премахване на отпуснатата двойна брадичка: гарантирани – 10 години

Двойна брадичка е проблем, който много жени игнорират. Тяхната грижа за двойната брадичка започва в един по-късен етап

двойна брадичка

Двойна брадичка може да бъде ликвидирана с помощта на природни, естествени средства. Но, за да има ефект от грижите, те трябва да започнат навреме. Добре е двойната брадичка да се премахне още в зародиш.

Но, спасение има, дори и да сте закъснели малко. Наддаването на тегло е само една от причините. Сред най-честите виновници за този проблем могат да бъдат идентифицирани генетична предразположеност, възрастови изменения, отпусната кожа, бърза загуба на тегло и често наведена глава.

Често, за да се отстрани този дефект жените се обръщат към пластични хирурзи или козметолози. Но погледнете наоколо: природата ни е дала толкова много средства за защита, които могат да ви помогнат да се отървете от двойна брадичка дори и у дома си!

Как да премахнете двойна брадичка бързо и ефективно с помощта на маски, които може да направите у дома си?

1. Яйчни белтъци

Яйчните белтъци все още остават едно от най-сигурните естествени средства за опъване на отпусната кожа.

Смесете 2 белтъка, 1 супена лъжица мляко, 1 супена лъжица мед, 1 супена лъжица лимонов сок и няколко капки масло от мента. Легнете по гръб, отпуснете се, сложете маска върху брадичката. Може да я приложите спокойно и върху шията и деколтето. Оставете да престои 15-20 минути, след това измийте с топла вода. Тази маска има прекрасен лифтинг ефект: стяга кожата, като я прави еластична и изглажда бръчките.

2. Витамин Е

 

Увеличете приема на витамин Е. Той се съдържа в големи количества в черния дроб, фъстъците и зеленолистните зеленчуци. Също така се прави и масаж на брадичката с капсули витамин Е от аптеката. По този начин се увеличава притока на кръв към областта, а след време кожата ще бъде по-еластична и гладка.

3. Какаово масло

Правете редовни масажи и с какаово масло. За целта, преди процедурата, разтопете какаово масло на водна баня. Масажът започва с леки движения, без излишно да разтягате кожата.

4. Пъпеш и ябълков сок

 

Смес от пъпеш с ябълков сок изравнява тена на кожата и допринася за премахване на двойната брадичка. Просто натопете памучни тампони с тази смес и оставете върху кожата за 15-20 минути. След това отмийте с топла вода.

5. Зелен чай

Препоръчително е да пиете по няколко чаши зелен чай на ден, без да добавяте захар. Той ще ускори обмяната на веществата и това ще ви помогне да отслабнете. Наднорменото тегло често води до появата на двойна брадичка.

6. Масло от пшеничен зародиш

С малко от пшеничен зародиш се масажира зоната около брадичката всеки ден в продължение на около 20 минути. След 30 дни резултатът се вижда с просто око.

7. Кокосово масло

Ако маслото от пшеничен зародиш ще помогне при вече съществуващ проблем с двойната брадичка, кокосовото масло се използва като превенция. Сами ще се убедите в доброто въздействие, което това масло има върху кожата. Единственото, което не трябва да забравяте, е да правите масаж с кокосово масло поне през вечер.

всички тези маски и средства не осигуряват светкавични резултати. Ето защо, за да се постигне желания ефект, ще трябва да ги използвате редовно, не по-малко от един месец.

Освен това, трябва да правите специални упражнения за мускулите на лицето – фейсбилдинг, които не само ще ви спестят двойната брадичка, но също така помагат да се оформи целия контур на лицето. Предоставяме ви видео, в което ще видите как точно трябва да се правят тези упражнения.

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Източник: www.cosmo.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *