Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доц. Папазова описва механизмите, по които витамин В17 убива раковите клетки

Витамин B17 (Амигдалин или леатрил) – състои се от захари, бензоалдехид и цианид. Какъв е неговия принцип на действие? Може ли използването на масло от кайсиеви ядки да бъде ефективна антиракова профилактика?

Витамин В17 под формата на хранителна добавка – лесен и удобен начин, посредством капсули, които се приемат преди хранене с вода.

Пред камерата на „Списание 8“ гостува доц. Мария Папазова, която говори за витамин В17 и неговите ползи в борбата с рака.

В България за ползите от леатрил започнаха да говорят онкопациентите в последен стадий, коментира доц. Папазова. Уникалното на В17 е именно неговия антитуморен ефект.

витамин В17
Доц. Папазова витамин В17

B17 се съдържа в маслото от кайсиеви ядки, което може да се използва като профилактика.

В молекулата на амигдалин се съдържат захари, бензоалдехид и цианид. Цианидът е вещество, което може да се свърва с определени ензими на раковите клетки, като ги убива.

Когато човек приема кайсиево масло, то преминава свободно в тялото, разминавайки се с нормалните клетки и достига до раковите, обяснява доц. д-р Папазова.

Употребата на маслото от кайсиеви ядки е лесна антиракова профилактика. Други плюсове от приема му са положителното влияние върху клетките, стабилизирането на клетъчните мембрани, подобряването на белодробната лигавица и колагеновата синтеза, повишаването на имунната активност на организма и блокирането на асматичните пристъпи при лечението на астма.

В България най-разпространеният витамин В17, под формата на хранителна добавка, е B17 Complex, който се приема по един изключително лесен начин – по 1 до 2 капсули дневно, преди хранене само с вода.

Повече информация за витамин B17 Complex можете да получите на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Доц. Папазова описва механизмите, по които витамин В17 убива раковите клетки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *