Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диарията се лекува с боровинки

Няма по добро лекарство за дизентерия от една чаена лъжица ракия от боровинки която се приема с чаша топла вода. А ракия от боровинки се прави така: в половин литрово шише се слагат 8 супени лъжици боровинки и се пълни с силна домашна ракия. Колкото по дълго стои сместа толкова по добро и силно действащо става лекарството. Пие се, като заедно с това се прави топъл компрес от вода и оцет.

Нарязват се и се смесват равни части жълт кантарион и подбел (цветове). В една чаша вряща вода се слага 1 супена лъжица от сместа, запарва се и се прецежда. Пие се една трета чаша 6 пъти дневно, 3 или 4 седмици. Препоръчва се пълно въздържание от полов живот.

В 500 г мед се слага и разбърква 100 г счукан анасон приема се по 1 чаена лъжица 3 пъти на ден преди ядене.

Въгленът от липа има способността да свързва други вещества в количества 90 пъти по големи от собственият му обем, той се пие с вода при разстройство и заболяване на стомаха и червата. Една седмица се пие алое вера гел- жълтата опаковка по 1 супена лъжица 3 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *