ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

На 60 без бръчки и увиснали бузи: ще ви завидят дори и младите!

Маска от нишесте за дамите, които искат лице без бръчки и гладка кожа. Спестете си парите за ботокс – природата работи по-добре!

бръчки
На 60 без бръчки и увиснали бузи: ще ви завидят дори и младите

Бръчки могат да се опънат по всякакъв начин. Маска за лице може да се направи от какво ли не… Но, има един продукт, който много добре опъва бръчки, и от който се правят някои от най-добрите маски за лице.

Козметиците го наричат домашен ботокс. И с право – нишестето прави чудеса с всеки вид кожа, като опъва и най-упоритите бръчки.

При редовна употреба на маските от нишесте кожата наистина става еластична, като се премахват всички признаци на увяхване. В този случай, за разлика от ботокса, нишестето е напълно безопасно, тъй като рискът от нежелани реакции е практически нулев. А и лицето не изглежда като изкуствено…

Ето още информация за маските от нишесте!

Жените отбелязват подхранващото, избелващото и витализиращо действие на маските от нишесте.

То е много полезно не само заради това, че осигурява чиста и подхранена кожа, но и заради това, че предотвратява първите признаци на стареене. И както вече знаете – колкото по-рано и по-редовно прилагате тези маски с нишесте, толкова по-рано и по-дълго ще се задържи резултатът.

В допълнение, нишестето регулира мастните жлези: сухата кожа спира да се лющи, а мазната – да лъщи.

Струва си да се отбележи, че използването на маски на основата на нишесте има противопоказания. Ако лицето ви е с пресни рани или възпаления, най-добре отложете ползването на маските, когато кожата ще е по-спокойна.

Домашно приготвени козметични процедури с нишесте се препоръчва да се правят два пъти седмично в продължение на 1-2 месеца, в зависимост от тежестта на признаците на стареене и на затихване: бръчки, загуба на тонус и еластичност.

Изглаждаща маска с домати

1 среден домат или 2 чери домата
1 жълтък
1 ч.л. картофено нишесте
1/2 ч.л. зехтин

1. Намачкайте домата, прибавете останалите съставки и разбъркайте, докато не се получи гладка каша.

2. Готовият микс нанесете върху почистено лице, като избягвате зоната около очите. Дръжтъе в продължение на 15-20 минути и след това изплакнете с хладка вода. Подсушете и нанесете подхранващ крем.

Подхранваща маска с банан

Необходими продукти:

1 супена лъжица намачкан банан
1 супена лъжица картофено нишесте
1 супена лъжица заквасена сметана

1. И тук, както и при горната маска, съставките се смесват и се бъркат, докато не се получи хомогенна смес. Нанася се на почистено лице, без зоната на очите.

2. Оставете да действа в рамките на 15 минути. Изплакнете и подхранете с крема, който ползвате.

Хубавото на тези маски е, че стават за всякакъв вид кожа.

Ако пък сте притежателка на много чувствителна кожа, може да си направите вода за лице от нишесте.

За целта в един литър вода се добавя 1 чаена лъжичка нишесте. разбърква се добре и лицето, както и областта на шията се измиват с тази вода.

Източник: woman.ru

крем против старчески петна
Крем против петна, телефони за поръчки 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *