ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3а подобряване на сърдечната дейност

Смесват се по 50 грама цвят от лавандула, глог, листа от маточина, корени от дилянка, стръкчета от мащерка и 30 грама риган. От сместа се вземат 2 супени лъжици и се поставят във вряща вода. Киснат 2 часа, след което се прецеждат. Пие се по 1 винена чаша, 3 пъти дневно преди ядене.

В 1кг мед се добавят 1 кг смлени лимони заедно с корите, 25 броя счукани бадемови ядки, 25 броя кайсиеви ядки и 25 броя ситно нарязани листа от индрише. Смесват се добре и се взема по 1 супена лъжица на гладно до свършване на количеството.

Прясно мляко се сварява на водна баня, след което се подквасва на умерена температура с лъжица кисело мляко. Прецежда се през тензух и това, което изтече през тензуха се разрежда със сока от 2 лимона. Всяка сутрин на гладно се изпива по 1 чаша от този цвик и лимона. Реалният резултат настъпва след 40 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *