Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГОЛДИСЕПТ спрей / GOLDISEPT spray

Съдържа златни и сребърни частици, биоактивни компоненти от пурпурен мангостин, мента и лайм, както и соли на натрий, калий, калций и магнезий, тлицерин, вода

Предназначение

голдисептГОЛДИСЕПТ е разтвор от лекарствени растения, минерални соли, златни и сребърни частици с антисептично действие – в спрей форма. Продуктът допълва терапията при възпалителни процеси в устната кухина и гърлото. Отстранява дискомфорта и неприятните усещания при възпаление, оточност или пресъхване на лигавиците, с болка и раздразненост.

Чрез впръскване ГОЛДИСЕПТ се разпределя върху проблемните зони, като създава защитно покритие на лигавиците и ги предпазва от механични и химически въздействия и инвазии на патогенни микроорганизми. Специална роля имат частиците от благородни метали: сребърните подсилват антисептичното действие на билковите компоненти, а златните подкрепят собствените защитни сили и подкрепят процесите на регенерация и оздравяване.

Как се приема

ГОЛДИСЕПТ се използва под формата на спрей; в опаковката има апликатор, с чиято помощ разтворът се разпръсква върху проблемната зона. Възпалените части на лигавиците веднага могат да почувстват облекчаващия ефект от действието на специалните съставки. При една процедура могат да се направят до 3-4 впръсквания. Между процедурите трябва да има интервал от два-три часа. продуктът може да се прилага продължително.

Няма опасност от предозиране; липсва информация за странични ефекти с негативно въздействие върху здравето на пациенти.

При необходимост използвайте продукта многократно, но при спазване на задължителната пауза от най-малко два часа между две апликации. Ако пропуснете процедура, продължете терапията при първа възможност при същите правила.

Възможни странични ефекти

Възможни са алергични реакции към някоя от съставките; при апликациите разтворът не трябва да попада в очите.

Кога НЕ ТРЯБВА да се употребява

ГОЛДИСЕПТ не се използва при алергия към някой от компонентите на продукта.

Не се прилага при деца под 12 години.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ГОЛДИСЕПТ, които са с вредни последици за потребителя.

_______

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за спрей ампула от 25 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *