ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Център с барокамера ще цери болестите в Бургас (Вижте какви заболявания лекува!)

Лечение с кислород – същност. Барокамера – свръхмодерен апарат, в който пациентите се подлагат на лечение посредством кислород в Сектора по хипербарна оксигенация. Заболявания, за които се прилага  лечение с кислород под налягане са: заболявания вследствие на  липса на кислород (хипоксия) в областта на черния дроб, в други  органи и системи. Лечение на възрастни и на деца с церебрални проблеми. При натравяне с въглероден окис и цианиди, при състояние след изгаряния, при декомпресионна болест, след злоупотреба с наркотични вещества. Състояния при фрактури на крайници, неврит на слуховия нерв, анемия, травматични исхемични травми  на крайници като компартимент синдром и кръш синдром. Некротични инфекции по меките тъкани, газова гангрена, трудно зарастващи рани, остеомиелит.  Мигрена,  множествена склероза, състояния след мозъчен инсулт, състояния след прекаран инфаркт на миокарда, диабетно стъпало, дискова херния. Укрепване и общо тонизиране  за целия организъм – кожа,  периферна и централна нервна система, сърдечно-съдова система,  отделителна система, черен дроб. Лечението с кислород е изключително важно за водолазите, когато получат кесонна болест. За тях първите 6 часа са изключително важни. В барокамерата се лекуват пациенти, чието състояние се приема за безнадеждно.

Барокамерата е високотехнологично съоръжение, в което се провежда лечение с кислород, който се подава под  високо налягане. Постигнатите лечебни резултати са неоспорими при различни заболявания. През последните години този тип лечение набира огромна скорост. Лечението се прилага както за възрастни пациенти, така също и за деца.

 барокамера
Д-р Георги Матев организира изграждането на хипербарен център в Бургас с барокамера

Заболявания, които се подлагат на лечение с кислород под налягане са: заболявания вследствие на липса на кислород (хипоксия) в областта на черния дроб, в други  органи и системи. Лечение  на възрастни и на деца с церебрални проблеми.

При натравяне с въглероден окис и цианиди, състояние след изгаряния, декомпресионна болест,  злоупотреба с наркотични вещества, състояния при фрактури на крайници, неврит на слуховия нерв, анемия, травматични исхемични травми  на крайници като компартимент синдром и кръш синдром.

При некротични инфекции по меките тъкани, газова гангрена, трудно зарастващи рани, остеомиелит,  мигрена,  множествена склероза, състояния след мозъчен инсулт, състояния след прекаран инфаркт на миокарда, диабетно стъпало, дискова херния.

Укрепване и общо тонизиране  за целия организъм – кожа,  периферна и централна нервна система, сърдечно-съдова система,  отделителна система, черен дроб. Лечението с кислород е изключително важно за водолазите, когато получат кесонна болест. За тях първите 6 часа са изключително важни. В барокамерата се лекуват пациенти, чието състояние се приема за безнадеждно.

От пресцентъра на УМБАЛ – Бургас съобщиха чудесната новина, че започва изграждането на хипербарен център в гр. Бургас. Това ще бъде третият в България подобен жизнено необходим център.  Това са  ХБО към ВМА – София, в МБАЛ – Варна към ВМА и сега в УМБАЛ Бургас. На видеото долу можете да научите повече за барокамерата във Варна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *