Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За 16 часа това растение прави чудеса с организма – бори се успешно и с раковите клетки!

Природата ни е дала много чудеса. Някои от тях буквално са под краката ни. Като растението, за което ще ви разкажем в тази статия

чудеса

В урбанистичния XXI век милиони хора са изправени пред заплахата от страшни и нелечими онкологични болести, които взимат живота на хората с невероятна скорост.

Учените по целия свят работят по решение на проблема. Всеки ден има предостатъчно новини за различни иновационни разработки. Лекарство, което лекува рак, все още няма. Но, за сметка на това, има предостатъчно растения, с помощта на които може да се постигне ремисия, или да се унищожат раковите клетки.

Техники за лечение на това инвалидизиращо заболяване има много. Днес сме свидетели на предостатъчен брой болни от рак, които са подобрили състоянието си, благодарение на едно или няколко лечебни растения.

Руснаците наричат това растение „майката на всички билки“. Онколози и биоинженери подкрепят използването му. Името на тази билка е пелин, или за да сме още по-точни – днес ще ви разкрием информация за това как лекува сладкия пелин.

Сладък пелин срещу рака

Сладък пелин или Artemisia Annua е тревисто растение, което в краткия период от живота си е в състояние да дари десетки години и живот здраве на хората.

Изследвания са показали, че някои вещества в тази билка са в състояние да контролират репродуктивния растеж на раковите клетки в човешкото тяло. По този начин настойката от сладък пелин е в състояние да унищожи до 98% от тези образувания. Растителните съединения са високо селективни в човешкото тяло, без да се засягат нормалните клетки и без да пречат на имунната система.

Огромен плюс за това, подобно на плевел растение, е факта, че обновлението на клетките в организма започва да се случва 16 часа след приема на билковата отвара

Експериментите показаха, че само за един месец, дори при тежки форми на рак активните вещества в растението Artemisia Annua (артемизинин и неговите полусинтетични производни) помагат за намаляване броя на раковите клетки в човешкото тяло с 28%. Обнадеждаващата информация е публикувана в списанието Life Science.

Веществата от растението попадат в раковата клетка и, като скрита бомба, разкъсват враждебната клетката на фини частици, които не могат да се регенерират, като по този начин я унищожава без остатък. Този подход на лечение е в състояние да предотврати възпроизвеждането на раковите клетки.

Преди да се извлече извлек от сладкия пелин, и да се направи лекарство, учените провеждат опити с плъхове. Изследванията показват, че използването на пелин дава пълно ликвидиране на рака, без да се засяга здравето на животните.

Наскоро беше публикувана и статия в сайта Тенденции във Фармакологичните науки ( Trends in pharmacological sciences –www.cell.com). В нея се казва, че артемизининът – полезното вещество в сладкия пелин, може да бъде полезен и за лечение на левкемия. Той ще помогне и в случаите на рак на дебелото черво и гърдата.

Д-р Хенри Лай и д-р Нарендра Сингх от Университета на Вашингтон продължават да изследват ползите на това полезно растение. Тяхната задача е да дадат на света научни доказателства за силата на сладкия пелин. Те описват действието на пелина така – клетките, които са засегнати от рак, имат високо съдържание на желязо. Веществото артемисинин реагира при контакт с желязото. Тази реакция освобождава свободните радикали. Те унищожават раковите клетки за много кратък период.

Но не забравяйте: когато се използва пелин, изключително важно е да се спазва дозата, тъй като това растение е отровно.

Как се дозира сладкия пелин?

Достатъчна е 1 чаена лъжичка листа и цвят сладък пелин, която да се залее с 400 мл вряща вода. Не се вари – попарва се! След това се оставя да престои един час и се прецежда. Пие се по една малка чашка от кафе сутрин и вечер. Ако заболяването е в по-напреднал стадий, може да се направи прием и от 3 пъти на ден преди хранене.

Надяваме се тази информация да ви бъде от полза.

Източник: oncobudni.livejournal.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *