Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои лекарства лекуват гъбички по ноктите? (6+ предложения, кратки ревюта и съвети)

Има много рецепти от народната медицина, които лекуват гъбички по ноктите. С тези рецепти може да забравите завинаги за някои от най-разпространените болести по ноктите

гъбички
Кои лекарства лекуват гъбички по ноктите?

И все пак, лекарствата, които се предлагат в аптеките, и които лекуват болните нокти, също не бива да се пренебрегват.

Днес избрахме за вас най-ефикасното медикаментозно лечение на ноктите. Продуктите, които ще ви представим накратко, са едни от най-популярните и ефикасни мазила за нокти, които се предлагат на пазара.

Как разбрахме? На случаен принцип помолихме 5 човека, които живеят в пет от по-големите градове, да попитат в аптеката какво лекарство за ноктите биха им предложили. Отделно от това направихме и консултация с двама педикюриста и един дерматолог. И така, нека разберем в какво е най-добре да вложим парите си, ако случайно или не имаме гъбички по ноктите…

Гъбички по ноктите на краката и ръцете – неприятна болест, от която трудно може да се избавим. Лечението не е невъзможно, но е времеотнемащо и трудно.

Обикновено за лечение на гъбички се предписва много лекарства, които трябва да се използват не само външно, но и вътрешно. Най-тъжното е, че след дълго и често скъпо лечение има рецидиви. Гъбичките се появяват отново!

Лечение на гъбички по ноктите – най-популярни лекарства

1. БАТРАФЕН лечебен лак за нокти

Ефективен при 58 различни видове гъбички. Изсъхва само за 30 секунди. Цената е малко висока, но затова действието му се изчерпва само в една опаковка, от която дори остава за следващо лечение. Батрафен следва да се прилага, когато ситуацията не е много сериозна. Производителите дават гаранция, че за 48 часа достига до гъбичния патоген.

2. ЕКЗОДЕРИЛ солуцио и крем

Първото усещане, което радва хората с гъбички, използващи ЕКЗОДЕРИЛ солуцио и крем, е намаляване или мигновено изчезване на сърбежа. Екзодерил е добър антисептик. Ползва се само веднъж на ден, като малко количество от крема или няколко капки от солуциото се нанасят върху проблемните зони.

Много добре прониква в кожните гънки. Справя се отлично не само с гъбички, но и с всякакъв вид плесени и други неприятни заболявания на кожата. Добре е да се използва по-дълго време. Според фармацевтите е добре да се използва поне половин месец.

3. КЛОТРИМАЗОЛ крем 1% 20 гр.

Клотримазол мазило е класиката при лечение на гъбичките по ноктите. За разлика от повечето лечебни лакове и други мазила, не е скъп. Макар и малко по-бавно, но все пак се справя отлично с гъбичките по ноктите и засегнатата кожа около ноктите.

4. Спорил и Имаверол

Спорил е мазило, а Имаверол е течна форма, която се използва за лечение на различни гъбични заболявания при животните. И двете лекарства се продават във ветеринарните аптеки. Важно е да попитате във аптеката как точно да използвате Имаверол за целите на вашето лечение.

5. УНГВЕНТ ЦИНЦИ 18 гр.

Това е цинков мехлем. Съдържа цинк и вазелин. Омекотява кожата, овлажнява я и я предпазва от вредното влияние на околната среда. Макар и съвсем просто на вид и повече от достъпно, като цена, това лекарство постига добри резултати при редовна употреба.

6. КАНЕСТЕН 1% крем

Накрая ви представяме един коментиран във форумите на фрамар и бг-мама продукт, който според онези, които са го ползвали, дава много добри резултати. Струва около 10-на лева и дава резултат само след месец употреба.

И една подсказка вместо финал. Когато решите да купите което и да е от тези лекарства за лечение на гъбичките по краката, добавете и една опаковка масло от чаено дърво. Това средство остава все така незаменим антисептик, който се справя отлично с гъбички, пъпки и други несъвършенства по кожата.

antimikoderm
При гъбички помага и Антимикодерм

Повече за Антимикодерм можете ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *