Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Заличете бръчките от лицето с масажа на остеопата Александър Смирнов

Когато се погледнете в огледалото и видите бръчките по лицето си, неволно ви се иска да прокарате ръка, и просто да ги заличите

бръчките

Невинаги обаче е толкова лесно да се справим с бръчките – тези малки, финни издайници на годините.

Колкото и да са досадни понякога, бръчките са нашата награда за годините, които сме изживели. Което не означава, че трябва да се примирим. Винаги може и трябва да намерим начин да ги заличим. И колкото по-естествено е средството за тяхното заличаване, толкова по-добре.

Можете да си помогнете сами – не е толкова трудно, колкото си мислите. Искате ли да знаете как? Техниката, с която ще ви запознаем днес, дава резултати след три седмици. Времето, което е необходимо, за да я приложите, е не повече от 5 минути на ден.

Автор на техниката е известният руски остеопат Александър Смирнов. Във видеото, в края на статията, той показва как да запазим младостта с един лесен масаж на лицето. Той е много полезен, както за красивите дами над 50 години, така и за младите момичета.

Изпълнението на тези прости, но много полезни действия подобрява циркулацията на лицевите мускули и мозъка, елиминирайки лимфния застой на кръвта. Чрез този масаж е възможно да се намали анормалната пигментация и проблема с акнето. Техниката за подмладяване на Александър Смирнов подмладява мускулния тонус и допринася за запазване на младостта за много, много години.

Масаж на лицето против бръчки у дома

1. Преди прилагане на масажа трябва да изплакнете ръцете си с разредена 3% кислородна вода. Разтворът, който трябва да получите е 1:1 водороден прекис и вода.

2. След упражненията също трябва да изплакнете ръцете си. Върху повредени или възпалени участъци от кожата, големи бенки и брадавици масаж не бива да се прави.

3. Преди да приложите масажа, препоръчан от руския остеопат Александър Смирнов, е добре да се консултирате с лекар. Това условие е задължително за хора, които имат хронични и тежки заболявания, както и сериозни кожни проблеми.

4. След масажа с нежни движения нанесете лек, хидратиращ крем.

Как се извършва самия масаж – вижте във видеото.

Макар и на руски, онова което казва Александър Смирнов, е разбираемо и понятно.

В youtube-канала на Александър Смирнов има и други интересни видеа, които биха могли да са ви от полза.

Ако редовно използвате тази техника ще подобрите цвета и формата на лицето, ще се отпуснат мускулите на лицето и в крайна сметка бръчките ще започнат да изчезват.

Опитайте се да започнете да правите този масаж всеки ден, и вие ще бъдете изненадани от резултатите. С всеки изминал ден движенията ви ще стават все по-сигурни, а масажът ще ви донесе забавление и релаксация.

Източник: youtube.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *