Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се избавя от неспиращите болките в крайниците?

Аз съм на 72 години, привърженик съм на здравословния начин на живот. Преди време намерих тук полезни препоръки за магнитолечението. Изпълнявам всичко, както беше описано. Но болките в ходилата, прасците и пищялите така и не минават. Преди две години, след счупване шийката на бедрото, ми поставиха изкуствена ендопротеза. Може би ще ми препоръчате нещо различно?

Васил Божков, София

Може би искате да разберете дали магнитотерапията може да провокира болките. Не, не би могло такова лечение да предизвика нови болки в краката ви. Не казвате дали правите гимнастика. Болките се от­страняват само с физически упражнения. Ето какво ви съветват сега нашите специалисти. Застанете на края на стъпалата така, че да може петите да висят навън. Дръжте се с ръце за перилата. Отпускайте петите и на издишване се повдигайте на пръсти. Правете това упражнение поне 20 пъти за една серия. А всеки ден извършвайте по три такива серии.

Още едно упражнение: седнете на пода и изпънете краката си. С пръстите на дясната ръка издърпвайте към себе си големия пръст на левия крак и обратното. След две минути ще почувствате облекчение.

Не ви препоръчваме да използвате ултразвуков апарат от тези, които се предлагат по рекламите. А за да укрепите ендопротезата, приклякайте, но не много надолу.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *