Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Плътни и гладки устни, благодарение на ЕТО ТАЗИ РЕЦЕПТА, а не на силиконовите инжекции!

Плътни, гладки и чувствени устни – това е мечтата на всяка жена. Това е и желанието на почти всеки мъж

устни

Вашите устни може да не са идеални. А може и да са идеални, но вие да си мислите, че не са. Това не е задължителна причина да потърсите пластичен хирург.

За идеалната форма и здравето на устните отлично може да се погрижат природните средства. Да, с червило, което увеличава обема, както и с перманентен грим, резултатът е по-бърз. Но, нищо не пречи да опитате естествените средства, които сега ви предлагаме. Да, резултатът не настъпва толкова бързо, но за сметка на това е траен. И най-вече – няма да ви разочарова.

Днес ще ви покажем как да си направите смес, която ще предаде цвят и обем на вашите устни. Като бонус от редовната употреба устните ви ще бъдат здрави, а кожата около тях – свежа и опъната.

Грижа за устните

1. Рецепта за скраб

1 чаена лъжичка захар
1 чаена лъжичка сок от портокал
1/2 чаена лъжичка мед

2. Рецепта за естествено червило

50 грама цвекло
1/4 чаена лъжичка глицерин
1 капсула на витамин Е

Получаване и използване

1. Смесете всички съставки за скраба. Имайте предвид, че не може да заменяте сока от портокал със сок от лимон. Лимоновият сок е много агресивен, и ефекта няма да бъде същия.

2. Нанесете продукта върху устните, масажирайте с пръст и с кръгови движения за около 1 минута. Изтрийте остатъците със салфетка. Захарният пилинг почиства и подобрява притока на кръв. Портокаловият сок увеличава обема си и забавя процеса на стареене. Медът подхранва деликатната кожа на устните.

Природен цветен гланц за устни

1. За да го направите, рендосайте цвеклото и добавете всички останали съставки. Смесва се добре и се прецежда. Трябва да остане само течност.

2. Когато полученият естествен гланц е достатъчно гъст, се нанася върху устните с памучен тампон, или четка от старо червило.

3. Може да попиете със салфетка, за да има само лека сянка от цвета, а може да оставите гланца с целия му блясък. Решението е ваше.

И, ако все пак има нещо неясно, може да си доизясните пропуските, като гледате видеото на това прекрасно момиче.

Източник: ilovetips.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *