Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Мировски: Ще се изненадате, когато разберете коя е най-добрата възраст за раждане…

Коя е най-добрата възраст за раждане? През различните векове възрастта за раждане е била различна, и различни са били нормите за това

възраст за раждане

Повечето жени биха отговорили на въпроса „Коя е най-добрата възраст за раждане?“ по различен начин.

Факт е, че въпросът за семейното планиране в момента е спешен, както винаги е бил. Днес нравите са превърнали бременността – този невероятен дар – в бреме или трудно достижима радост.

От друга страна, много жени поставят на първо място кариерата, без да обръщат внимание на семейните отношения. За тях въпросът за раждането на едно дете се поставя в позицията на „не е твърде късно, за да“.

Можем ли да намерим баланс в тази ситуация? Навярно да. За да отговорим на въпроса коя е най-добрата възраст за раждане, разгледахме и прочетохме доста научни статии, и анализирахме наученото от тях. Накрая избрахме мнението на специалист, който дава отговор на въпроса кога е най-оптимално да роди жената. Отговор, който е близък и понятен, предвид емоционалното и физическо ниво на жената днес.

Най-добрата възраст за раждане

Със сигурност си спомняте как неотдавна, според разни източници, най-добрата възраст за раждане беше след 25 години. Оптималната възраст за зачеване беше периода между 20 и 27 години. И този наложен стереотип караше много жени да се чувстват ужасно, ако не са заченали и родили през този период. Последните научни открития позволиха да се опровергае тази теория.

Споровете за възрастта, когато една жена трябва да стане майка, със сигурност ще продължат да съществуват. От една страна, младият организъм произвежда здрави яйцеклетки, самите жени са здрави и силни, и след раждането настъпва бързо възстановяване. От друга страна, компетенцията и знанията за отглеждане на детето са голяма отговорност.

Доктор Джон Мировски

Доктор Джон Мировски от Университета в Тексас представи нова, аргументирана теория

Според неговите изследвания се оказа, че идеалната възраст за раждане е 34 години. Ето и някои от неговите аргументи в полза на по-късната бременност.

1. Информираност

Имате време да помислите над желанието да имате бебе, и внимателно да прецените възможността за това да станете родители.

 

2. Материални ресурси

Финансовата стабилност дава увереност, че детето ви ще бъде отгледано по най-добрия начин.

3. Доказани отношения

Бракът след 30-те дава устойчивост. Дребните кавги не са в състояние да провалят връзката ви. Вие знаете със сигурност, че вашият партньор винаги ще ви подкрепи.

4. Стабилна кариера

Имате конкретна позиция в обществото, знаете накъде да вървите и най-вече – знаете през какво сте минали. Вие имате опит и знания. Съгласете се, че това е осезаема и стабилна опорна точка!

Въпреки това, има редица негативни последици от късната бременност . Бременността след 40 години увеличава риска от усложнения и развитието на хроничния характер на заболяванията, репродуктивна система намалява скоростта си. По-възрастните майки, които искат да имат дете, трябва на всяка цена да бъдат под лекарско наблюдение.

Без значение в каква възраст сте или планирате да имате бебе, не забравяйте, че това събитие ще промени живота ви завинаги. Отглеждането и възпитанието на дете е отговорна и сериозна работа .

Споделете тази важна информация с приятели си в социалните мрежи – кой знае, може би те също са готови да вземат най-важното решение в живота си!

Източник: dailymail.co.uk

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *