ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Здравата и щастлива жена не прави компромиси: откровенията на един блестящ психолог

Как да бъда щастлива? – въпрос, който всяка жена си задава. Искам да бъда щастлива! – желание, което много малко жени имат!

Михаил Лабковский
Михаил Лабковский

Щастлива и доволна от живота – това е конфигурация, позната на много малко жени. Ние всички знаем колко трудно е да признаем грешките си. Знаем, че не сме прави, но въпреки това продължаваме да се цупим, инатим и да се сърдим. В резултат на това натрупаната негативност и агресия нараняват хората, които са ни близки, и които обичаме. Има конфликти и обърквания, които биха могли да бъдат избегнати, само ако бяхме малко по-мъдри и спокойни.

щастлива

Има само един начин за постигане на хармония със света около нас – да спрем да обвиняваме другите за собствените си грешки и несполуки!

Психологът Михаил Лабковский е сигурен, че ако една жена вижда в мъжете преди всичко и само отрицателното, то тя трябва сериозно да преразгледа позицията си.

Ето съветите на руския психолог Лабковский за решаване на личните проблеми и постигане на хармония във взаимоотношенията с околните.

1. Благосъстоянието се крие в теб!

Има жени, на които отдалеч им личи, че са късметлийки. Всичко около тях изглежда идеално – подреден живот, любим съпруг, работа която доставя удоволствие. Завиждате ли им? Не, научете се от тях! Всичко зависи от емоционалното настроение. Научете се да бъдете щастливи. Влагайте смисъл дори в трудните моменти. Изпитанията не са нищо повече от опит, който ще ви направи по-устойчиви.

2. Жените имат нужда само от едно!

Жените трябва да се научат да казват онова, което искат и което чувстват. Има много жени, за които взаимоотношенията са всичко. Да, но добрите взаимоотношения се градят от двама човека и оцеляват, когато няма крайности. Грешката на повечето дами е, че се отдават прекалено много на любимия мъж. Те забравят, че трябва да имат кариера, да се реализират, да печелят пари и уважение.

Обичам го, това му е достатъчно!

Любовта никога не е достатъчна. Тя става валидна тогава, когато преди да бъдем сигурни в човека срещу нас, усещаме сигурност в себе си.

3. Никой не ви е длъжен!

Не искайте от човека до вас да ви даде всичко онова, което в даден етап от живота ви е липсвало. Няма как някой да ви обича за двама. Това, че детството ви е било бедно, не означава, че мъжът ви трябва да е богат на всяка цена.

4. Сама, но не и самотна!

Самотата, според Лабковский, причинява дискомфорт малко преди да умрем. Себереализацията е преди всичко. Отношенията играят второстепенна роля.

Създавайки връзка с някой, хората искат да получат пари, хубав дом, внимание – при това без да влагат абсолютно нищо, освен присъствие. Всичко това е необходимо, но то няма кой знае каква стойност. Умната жена търси взаимна любов. Затова тя няма проблеми във взаимоотношенията. Проблемите, били те здравословни или емоционални, изчезват тогава, когато има баланс.

5. Щастието е в стабилната психика!

Хармония в компромиси – това е мит. Удобната, здравословна атмосфера в семейството ще надделее само тогава, когато и двамата сте доволни. Нормални отношения могат да изградят само онези, които обичат себе си и изпитват любов помежду си.

6. Отношенията не се изграждат!

Семейството не е втора работа. Не е необходимо да „работите“ за изграждане на връзката, защото нея или я има, или я няма. Единственото условие е да приемете себе си, такава каквато сте, и партньора – този, който е. От възпитание имат нужда единствено деца. Превъзпитание е немислимо да се постигне, дори и в затворите. Общите интереси са основата. Различията се появяват само тогава, когато решим, че трябва да променим нещо, или някой. Замислете се – дали това, което ви дразни сега, би ви издразнило в периода, когато бяхте влюбени? Имаше ли различия тогава? Хармония във взаимоотношенията има тогава, когато и двамата са от една среда.

Да обобщим. Тайната на хармонията в семейството е много проста. Тя е скрита във всеки от нас. Можете да изпитвате както положителни, така и отрицателни емоции. Научете се да виждате доброто във всичко! Ще бъдете изненадани до каква степен това решение може да промени живота ви.

Източник: snob.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *