Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не позволявайте на сърцето да изпитва болка! Рецепта за здраво сърце и хармония на душата от Джуна!

Всяко заболяване е резултат от непростени грешки, казваше лечителката Джуна

Джуна

Според Джуна, ако човек натрупва в себе си гняв и негативизъм, ако е постоянно притеснен, не е изненадващо, че болестта идва точно когато е най-малко очаквана.

Важно е непрекъснато да следите здравето на тялото си. Също толкова важно, според лечителката, е да наблюдавате какво се случва в душата.

Ако имате труден момент, ако сте изнервени, изплашени или стресирани и не може да намерите ключа към хармонията, прочетете препоръките на Джуна.

Как да намерим хармония? Съветите на Джуна

Мъдър, необикновен човек беше Джуна. Тя не спираше да повтаря, че животът ни е това, което ние си мислим за него. Ако постоянно сме неудовлетворени и мислим, че животът ни е лош, той едва ли ще стане по-добър, колкото и усилия да полагаме.

1. Прошка

Ако имате проблеми в живота си, не е от значение при какви обстоятелства са възникнали тези проблеми – това е знак. Затова, намерете покой в душата си и простете на всеки, който по една или друга причина ви е огорчил или разочаровал.

2. Действайте!

Не позволявайте на сърцето да мързелува! Не му причинявайте болка заради вашето нехайство. Най-малко един час на ден ходете пеша, изкачвайте стълби, не забравяйте да правите упражнения.

Движението е важно за сърдечния мускул. Пасивният живот е половин живот. Така по-бързо се приближавате до старостта, и до свързаните с нея заболявания.

3. Масаж

С всяко докосване вие дарявате любов на тялото си, казваше Джуна. Ежедневен масаж и релаксация на мускулите на лицето ще ви помогне да се отървете от главоболието и безсънието.

Масажът на лицето трябва да трае най-малко 5 минути на ден и 10 минути – на краката и шията. Е, ако има близък човек, който може да ви направи масаж и на гърба – би било прекрасно. Но дори и ако това не стане, няма значение – самостоятелния масаж също е ефективен!

4. Мислите

Уверете се, че това, което си мислите е положително и само положително! Не мислете за лошите неща, които ви плашат. Отървете се постепенно от отпадъчните мисли. Това не означава, че трябва да сложите розовите очила и да игнорирате трудностите. Започнете с една положителна мисъл в началото на деня – днес ще бъде един прекрасен ден! Постепенно ги увеличавайте – ще се справя с лекота с всички трудности днес. и така – не бързайте да ставате от леглото. Мислено подредете в ума си всичко хубаво, което искате да ви се случи днес.

5. Уважение

Уважавайте себе си! Не забравяйте, че на света няма друг човек, като вас! Завист, невежество и подражание – това е равно на самоубийство!

Обръщайте внимание на всички свои мисли и всичките действия, които са произлезли от тези мисли.

6. Бъдещето

Важно е да бъдете в състояние да се отдадете на моментните удоволствия в името на щастието и в бъдеще време.

Запомнете: лошото здраве сега е резултат от минали предателства. Или, напротив – в резултат на добрите дела, които в миналото сте извършили. Онова, което правите днес за себе си и за своето здраве, ще даде резултат в бъдещето. Затова – не бъдете мързеливи! Погрижете се за здравето си сега, за да може да се радвате на бъдещите дни спокойно и без излишни притеснения.

За здравето на сърцето, както и за добрата кондиция на цялото тяло, Джуна препоръчва прочистване с инфузия от червено цвекло

Инфузия от цвекло по рецепта на Джуна

Необходими продукти:

  • 1 средно цвекло
    1 литър вряща вода
    коричка ръжен хляб.

Подготовка:

1. Суровото цвекло се почиства и се нарязва на малки парченца. Поставете цвеклото в подходящ буркан и пуснете коричка ръжен хляб.

2. Залейте с водата. Затворете буркана. Сложете го на хладно и тъмно място. Всеки ден махайте образувалата се пяна. След като стане готово, прецедете и съхранявайте готовата инфузия в хладилник.

3. Пийте всеки ден по 125 мл от инфузията половин час преди всяко хранене.

Курс на лечение – 2 седмици.

Човек се състои от душа и тяло. Трябва да се грижи еднакво добре както за физическо здраве, така и за духовното. Това е ключът към здравето, щастието и хармонията.

Източник: motivation-life.ru

Опаковката на продукта Холимин
ХОЛИМИН: 3в1 – за
проблеми с черния дроб и излишни килограми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *