ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кандис победи рака с хранителен режим (ВИДЕО)

Една смела жена се отказа от химиотерапията и победи рака, когато беше в четвърти стадий от заболяването си

победи рака

Да се победи рака е трудно, но не и невъзможно. Има предостатъчно истории в подкрепа на тази изключителна победа – победата на духа над болестта.

Всеки е чувал думата „химиотерапия“, но не всички са наясно какво точно означава това.

Според Уикипедия „химиотерапия“ означава лечение на заболяване с химически вещества. В съвременната си употреба, думата се отнася най-вече за терапия на рак с цитотоксични препарати. Те са химически вещества, които потискат механизмите на делене и размножаване на туморните клетки.

Иначе казано – химиотерапията, по същество, е лечение с отрови. Токсините убиват не само раковите клетки, но също така увреждат и други клетки и органи.

Кандис-Мари Фокс се справи с напреднал рак, благодарение на един-единствен плод. Или по-скоро – акцентирайки върху този плод. Кандис е в четвърти стадий на рак на щитовидната жлеза, когато отказва химиотерапията и започва да се лекува с плодове и зеленчуци.

Тя е била диагностицирана през 2011-та година, когато е само на 28 години. След операцията и последвалите химиотерапии, туморът започва да се разпространява. Тази жена знаеше, че заболяването ѝ е много сериозно, но тя не искаше да умре, страдайки от ужасните странични ефекти на химикалите. Тя избра да даде на тялото си онова, от което то има нужда, което е естествено за организма, и да се лиши от отровите!

Кандис-Мари победи рака, благодарение на строга диета, медитация и йога

С такава диагноза, лекарите казали на Кандис, че би могла да живее още година. Но, младата жена доказала, че са сгрешили и постигнала безпрецедентен успех. В следващата една година тя е претърпяла няколко операции за отстраняване на злокачествените тумори. Малко след това тя решава да опита, и да излекува тялото си независимо. В такава ситуация няма какво да губи, и Кандис предприема решителни стъпки!

Тя се отказва от пушенето, започва да се занимава с йога, забравя за животинските храни и ежедневно изяжда по 1 ананас, независимо на какъв етап от диетата си е. Също така, диетата на Кандис е богата и на други плодове и зеленчуци. Тя овладява изкуството на медитацията, и по този начин успява да оцелее в това изключително болезнено състояние.

За изненада на всички, 6 месеца след началото на лечението жената започва да се възстановява! Разбира се, раковите клетки не са изчезнали напълно, но броят им започва да намалява. Най-важното нещо – една жена с ужасна диагноза е все още жива. Качеството ѝ на живот, и радостта от това, че е жива, е много по-голямо от това на много други, напълно здрави хора.

Ракът може да бъде победен! Но онова, което научаваме от историята на Кандис не е само смелостта и вярата, която трябва да имаме в трудни ситуации. Какво ядем всеки ден , как живеем, до колко сме физически активни – всичко това може да повлияе на нашето тяло, което е много силно – не забравяйте за това!

Ето най-общо диетичния план на Кандис:

Дни от 1 до 7 – Всички плодове, червено цвекло, моркови, сок от целина.

Дни 8-10 – монодиета на ананас – плод и сок.

ОСвен всичко друго Кандис приема витамин К и селен.

Дни 11-14 – зеленчуци, накиснати бадеми, авокадо и боровинки.

След това повтаря цикъла.

Източник: aif.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *