Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Каменов: При хипертония с диабет, диетата на Л. Ковачева не е за препоръчване

Здравейте,

Имам хипертония, диабет тип 2 и „неравности“ по някой коронарни съдове, много наднормено тегло, но пък холестерола ми е отличен, както и всички сърдечни изследвания. Мисля да направя лечебно гладуване по метода на Л.Ковачева, за да „активирам“ имунната си система. Искам да знам как да приемам лекарства по време на гладуването – Диаприл ( 1 сутрин), Неоформин (3 х 1 с храна), Аспирин-протект ( 1 вечер). Имам и нови, но не съм им научил имената – досега ползвах Лориста(50 мг по 1 сутрин и вечер).

 

Отговорът:

Д-р Камен КаменовЗдравейте,

При Вас имаме комбинация от две и повече заболявания със съответната терапия. При тези обстоятелства аз не препоръчвам спазването на  лечебно гладуване по метода на Л.Ковачева. Мисля, че е по-добре да спазвате балансиран хранителен режим направен според Вашите индивидуални нужди и съобразен с диабета /това е заболяване което иска много добър контрол на храненето/. По този начин бихте постигнали трайни резултати и по добри стойности на кръвната захар.

 

С д-р Каменов можете да се свържете на тел. 0888 245 062.

Ако искате да се запознаете по-подробно посетете:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *