Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Яйчената маска 3 в 1 на козметоложката Чизу Саеки: повдига, почиства и укрепва!

Яйчената маска е идеална за кожа, която не е в много добро състояние. След нея лицето ще бъде опънато, почистено и без червени петна и бръчки

яйчената маска

Висококачествената грижа за кожата е невъзможна без използването на различни маски. Пресните кокоши яйца са едно от най-евтините, достъпни и ефикасни средства за маска на лицето.

Японската козметоложка Чизу Саеки споделя дългогодишния си опит от използването на яйцата като част от някои рецепти за маски за лице. Тя е на мнение, че този великолепен продукт може да свърши чудесна работи дори и ако се използва самостоятелно.

Чизу Саеки

Яйцето стяга нежно и освежава кожата за дълго време. В жълтъка се съдържа много лецитин, който осигурява дълбока хидратация и подхранване на епидермиса. Витамини А, D, B, които също се съдържат в яйцата се грижат за младежкия вид на кожата. Яйчените маски могат да се използват успешно от жени от всички възрасти.

Предлагаме ви да си направите универсална маска-филм от яйце, която не е само перфектно почиства, но и подхранва кожата с полезни вещества. Технологията, която японската козметичка предлага, само изглежда сложна. И макар всичко да лесно и достъпно, то ефекта от маската е такъв, все едно сте прекарали в козметичния салон поне 2-3 часа.

За яйчената маска на Чизу Саеки ще са ви нужни следните продукти и пособия:

1 яйце
хартиени салфетки
мека четка
вилица
2 купички

Как се прави яйчената маска на японската козметолозка Чизу Саеки?

1. Отделете жълтъците от белтъците и ги сложете в отделни купички, така както е показано на снимката.

приготвяне на яйчена маска за лице

2. Върху почистено лице нанесете с четка разбития предварително на пяна белтък.

Накъсайте качествена кухненска хартия на ленти и и започнете да налагате лентите върху лицето, като папиемаше.

Не нанасяйте прекалено много белтък. Хартията трябва добре да прилепне.

3. Изчакайте така, без да движите лицето, около 30-35 минути. През това време хартията трябва да изсъхне и да стане на кора.

4. Започнете да отлепяте маската/хартията от брадичката нагоре. Усещането може да е малко неприятно, но крайния резултат си заслужава да изтърпите дърпането.

Подхранващ завършек

5. Без да изплаквате, нанесете предварително разбития жълтък върху лицето. Може да добавите в него няколко капки етерично масло по желание и според вида кожа.

яйчена маска с белтък за лице

6. Останете с така нанесената маска още 15-20 минути.

Най-удобния начин да отстраните маската е като ползвате приятно топла вода. Ако кожата ви е много суха, може да нанесете след това някакъв подхранващ крем.

Чизу Саеки съветва дамите над 45 да правят тази маска два пъти в седмицата. По този начин кожата на лицето ще се опъне, ще бъде почистена и освежена.

Източник: horoshulya.ru

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *